bebegim olmuyor

14 aylik evliyim. Sadece 2 ay korunduk. Daha once yumurtalik kanseri gecirdim.tek yumurtaligim alindi. Kemoterapi gordum. Adet duzenimde sorun yok. Gunu gunune 6 gun olur. Bebegimiz olmuyor. Tam bunun icin doktora gidecektik baska bi rahatsizligim cikyi ameliyat oldum. Bir ay kadar dinlenip gidecegim. Asil sorun etrafimda benden sonra evlenen bi cok insan hamile hatta doguran bile var. En icten ice cok üzülüyorum bebek sahibi olamayisimiza
Öncelikle psikolojik açıdan kendinizi rahat hissetmeniz gerekir.Zor günler geçirmişsiniz geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın inşallah benim kuzenimin tam 10 sene çocuğu olmadı tam ümitlerini kaybettikleri anda Ared Kamar diye bir doktor var hatta zaman zaman tv programlarına katılıyor.Ona muayene olduktan kısa bir süre sonra hamile kaldı ve şimdi 3 yaşında dünya tatlısı bir kızı var Allah sizede yaşatsın bu duyguyu ama lütfen sabırlı olun kendinizi rahat bırakın acele etmeyin inanın her şeyin bir zamanı var kendinize iyi bakın☺

kemoterapi görmüşsünüz , yumurtalık kanseri atlamışsınız bence kesinlikle bir infertilite uzmanına danışın. ilaçlar yumurtalarınızı etkilemiş olabilir, tek yumurtalığınız faal olduğu için de sıkıntı olmuş olabilir. 14 ay korunmamışsınız da . burdan size yardımcı olamayız doktor şart.

Back
X