- 16 Temmuz 2013
- 1.691
- 1.035
- 448
Merhabaa
19 yaşında 11 aylık evliyim.Evliliğimin ortasında hamile kaldım fakat 2,5 aylıkken kalbi durmuştu ve alınmak zorunda kaldı.İlk zamanlar çookçook üzüldüm artık olmaz diye düşünüp durdum. Şimdi ise çok istiyorum bizden bir parçanın bizimle beraber büyümesini. Çok şükür durumumuz güzel. Ama sonuçta yeni evliyiz . korkular var içimde.
-Ya yine olmazsa ?
-Ya zamanı değilse ?
-Ya yetemezse(m-k) ?
Açıkçası kafam çok karışık.. Kiiii söylemeyi atlamamam gerekn bi durum daha var ben eşimi deli gibi mantıksız anlamsız bir şekilde kıskanıyorum. Bu da benim için büyük nedenlerden biri. Çocuğuma haksızlık yaparmıyım endişesi var içimde. Onu çok güzel bi ortamda büyütmek istiyorum benim bu aptal saptal takıntılarım bebeğm olunca geçer mi yokssa aynı şekilde kalırmı ...
Ama asıl bi gerçek var ki bebeğim olsun çokkkk ama çookkk istiyorumm..
--->>

-Ya yine olmazsa ?
-Ya zamanı değilse ?
-Ya yetemezse(m-k) ?
Açıkçası kafam çok karışık.. Kiiii söylemeyi atlamamam gerekn bi durum daha var ben eşimi deli gibi mantıksız anlamsız bir şekilde kıskanıyorum. Bu da benim için büyük nedenlerden biri. Çocuğuma haksızlık yaparmıyım endişesi var içimde. Onu çok güzel bi ortamda büyütmek istiyorum benim bu aptal saptal takıntılarım bebeğm olunca geçer mi yokssa aynı şekilde kalırmı ...
Ama asıl bi gerçek var ki bebeğim olsun çokkkk ama çookkk istiyorumm..