Bebegim olsun istedigim için neden benı eleştiriyolar ki??

benım yerıme neden çevremdekıler bu kadar bunalıma gırıyorkı...

Bence siz bunalıma girmek üzeresiniz..hayır,neden etrafın söyledikleri sizi bu kadar üzüyor ki,neden sizi üzmelerine izin veriyorsunuz?Bırakın herkes istediğini düşünsün,söylesin..siz nasıl mutlusunuz..önemli olan bu :)
Milletin ağzı torba değilki büzesin,hı hıı deyin geçin,siz bildiğinizi yapın.

Masallah canım sana gercekten, gözlerım doldu okurken ..
Ne mutlu senın evlatlarına ki sen gibi anneleri var ..
Bosver güzelim baskalarını söyleyen soyledıgı yerde kalsın ..
Sen mutlusun ya bebegınle yuvanla huzurlusun ya hepsi hikaye ..
Allah herkese sen gibi olmayı nasıb etsin ınsallahh .. (Amin)..

canim takma kimseyi sen mutluysan gerisi hic önemli degil.ben anlamiyorum insanlari cocuk yaparsin niye yaptin derler, yapmazsin niye yapmiyorsun derler. milletin lafiyla ugrasirsan kafan cok agrir. hayat da kimsenin lafina aldirmam. aman o ne der, ne düsünür diye hic kafama takmam. beni benden daha iyi bilen yok zaten. sen keyfine bak. takma gül gec..

Rabbim sizlere ve evladınıza hayırlı ömürler versin..Bebiş çok şanslı sizin gibi sevgi dolu bir annesi var :nazar: :))Boşverin başkalarını..Siz böyle mutlu musunuz EVET..Kim nederse desin..Size o şekilde konuşan arkadaşlarınıza şakayla karısık ''ben böyle mutluyum,evlenince sen öyle yaparsın o zaman şekerim ''de bence canım :)

canım al benden de o kadar,herkesin bi fikri var bu konuda
okulun ikinci yılındayım ve minik kuşum kollarımda
seni o kadar iyi anlıyorum ki herkes diyo artık bırakırsın okulu niye bırakıyım yaa en fazla 2 ay zor geçer(aöf okuyorum),bitirsen sanki başlayabilcen mi mesleğe,o zamana kadar bi daha yaparsın sen falan diyolar
yaparım,gönlüm isterse bir değil iki tane daha yaparım size ne yaa
ben kızımla ve kocamla o kadar mutluyum ki herşeye razıyım:69:

bende evlendikden 2.5 yil sonra hamile kaldim...ilk hamilelik haberini aldigim günder beri dünyami degistirdim,herseymi kizima göre ayarladim,uyku saatlerinde gezmeye cikmadim bende,misafirliklerimi ona göre cagirdim ona göre gittim.her gittim yerde en gec 7-8 arasi kalktimki uyku saati bozulmaisn diye,cok gülende oldu aman ne olcak cocuk bu heryerde uyur,emziriken bile her yedime dikkat ettim ki sütümü etkilemisn diye,allaha sükür biseyini eksik etmedim,kizim cok bebek istiyordu 2.5 yasinda gitimiz yerde arkadaslari oynarken o evin kücük bebekelrini severdi,hep diyordu bizede alalaim diye,o istedi diye 2 ci ye hamile kaldim suan kizim 4.5 yasinda oglunm 14 aylik.onlarin kgün boyu kosuturmasi,biribirlerine bakip gülmeleri,ablasinin erkek kardesiyle okadar ilgilenmesi her yediginden mutalak onada vermesin beni okadar mutlu ediyorki anlatamam.ne evimin esyasi önemli ne baska sey,2-3 saatlik temizlidke hersey temizleniyor zaten.ben 2.ci hamile kaldigimda aaaa yazik yienmi hamileymis,daha kizi kücükdü vs. diyenler cok oldu...hatta bi kadin beni dogumdan 2-3 ay sonra gördü karnim hala sisdi,anneme demis aaa 3.ciyemi hamil yazikkk demis,annemde yok demis .simdi o diyen kadinin gelini birkac ay önce dogum etti 3 ciye .sanki benim cocuklarima onlar bakiyor onlar onlar doguruyor yada evime maddi katkintilar var....valla ben takmiyorum cevreyi,cogu belki 2 cocugu yetisdirme gücü bulamiyor kendinde yada esinden destek göremiceni felan bilyior ondan,ama ben 24 yasindayim ve allah nasip ederse bide 30 da dogum yapicam:9::9: esimde bende cok seviyoruz cocuklari.kardeslik süper bisey,gün boyu film gibi izliyorum onlar yaptiklairni cok sekerler ya:nazar: kendin istiyorsan ve bakma gücün varsa maddi manevi dogur catir cutur :9::9:

cnm boyle mutluysan bosver. ama bence de keske calissaydin en azindan 1 sene. calisma hayati harika bi sey. insanin para kazanmasi. ama herkesin dogrusu kendine tabii. mutluluklar

Bence siz bunalıma girmek üzeresiniz..hayır,neden etrafın söyledikleri sizi bu kadar üzüyor ki,neden sizi üzmelerine izin veriyorsunuz?Bırakın herkes istediğini düşünsün,söylesin..siz nasıl mutlusunuz..önemli olan bu :)
Milletin ağzı torba değilki büzesin,hı hıı deyin geçin,siz bildiğinizi yapın.

:46:

konu sahibi, canım ben senn yernde olsam heralde ''aman çekemiyolar'' der güler gecerdim
bence de sen bunalıma girmek üzeresin bundan bu kadar etkileniyosun
elalemin agzı torba değil büzemezsin
emn olki 1 sene bebek olmasaydı da kimi aranız mı kötü derdi kimi kısır mısın derdi herkes başlardı hadi cocuk yapın hadi cocuk yapın diye
sen mutluysan boşver gerisini

Back
X