- 14 Ekim 2017
- 254
- 133
- 23
- Konu Sahibi mutlulukpesinde
Kızlar iyi akşamlar bebegimiz olsun istiyoruz adetim geçeli 3 gun oldu gebelik testi yaptim fakat negatif çıktı cok heyecanlıyım beklemekten baska suan icin carem yok sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsunKızlar iyi akşamlar bebegimiz olsun istiyoruz adetim geçeli 3 gun oldu gebelik testi yaptim fakat negatif çıktı cok heyecanlıyım beklemekten baska suan icin carem yok sanırım
Insallah canm ya tüm isteyenlere versin rabbimBenimde adetim 2 gun gecmsti negatifti 5 gun tekrarladgmda pozitif cikti.insallah seninkide oyle olur
Çalışıyorum yaptiramiyorum su siralar sali gunu izin o zamn yaptiracagim adet olmazsam canmYarın gidip kan testi yaptırın kesin sonuç :)
Aslinda tum belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorum gecmiyor bir türlü zaman...Aslinda biz kadinlar cok sabirsiz varliklariz :))) bir hafta icerisinde kanama gerceklesmezse tekrar test yapin iki uc dort gun kendimizde adet baslangicini uzatabiliriz beklentilerle o sebeple uzulmemek icin bu surecin iyi olacagina inaniuorum.
+1Yarın gidip kan testi yaptırın kesin sonuç :)
Dun is yerindeyken su kadar sivi bisey geldi lavaboya gittim pembe kirmizi kan.. ama muthis belim ve kasigim agriyordu devami gelmedi kanin eve gittigimde kucuk 2 mm buyuklugunde et parçası ve hic kanamam olmadi gece kanamam basladi. Anlamadim ne oldugunu doktorumu aradm kanda gebelik testi yaptiralim düşük olabilir dedi.. cunku normalde adetim bu sekilde olmaz kahverengi leke gelir devami gelir+1
En iyisi kan testi ben pozitif ciktigi halde yaptirdim.
Sikma canini dusuk olsa bile hamile kalabiloyorsun demek ki insallah bebegin olacagi gunlerde olacakDun is yerindeyken su kadar sivi bisey geldi lavaboya gittim pembe kirmizi kan.. ama muthis belim ve kasigim agriyordu devami gelmedi kanin eve gittigimde kucuk 2 mm buyuklugunde et parçası ve hic kanamam olmadi gece kanamam basladi. Anlamadim ne oldugunu doktorumu aradm kanda gebelik testi yaptiralim düşük olabilir dedi.. cunku normalde adetim bu sekilde olmaz kahverengi leke gelir devami gelir
Insallah Allah isteyen herkese nasip etsinSikma canini dusuk olsa bile hamile kalabiloyorsun demek ki insallah bebegin olacagi gunlerde olacak