Bebeğim olsun istiyorum...

Aslinda biz kadinlar cok sabirsiz varliklariz :))) bir hafta icerisinde kanama gerceklesmezse tekrar test yapin iki uc dort gun kendimizde adet baslangicini uzatabiliriz beklentilerle o sebeple uzulmemek icin bu surecin iyi olacagina inaniuorum.

Kizlar bugun pembe lekelenmem oldu fakat akinti gibi değil adet kanamasi gibi de degil su gibi avuç içi kadar... kotu bisey dusunmek istemiyorum

Aslinda biz kadinlar cok sabirsiz varliklariz :))) bir hafta icerisinde kanama gerceklesmezse tekrar test yapin iki uc dort gun kendimizde adet baslangicini uzatabiliriz beklentilerle o sebeple uzulmemek icin bu surecin iyi olacagina inaniuorum.
Aslinda tum belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorum gecmiyor bir türlü zaman...

+1
En iyisi kan testi ben pozitif ciktigi halde yaptirdim.
Dun is yerindeyken su kadar sivi bisey geldi lavaboya gittim pembe kirmizi kan.. ama muthis belim ve kasigim agriyordu devami gelmedi kanin eve gittigimde kucuk 2 mm buyuklugunde et parçası ve hic kanamam olmadi gece kanamam basladi. Anlamadim ne oldugunu doktorumu aradm kanda gebelik testi yaptiralim düşük olabilir dedi.. cunku normalde adetim bu sekilde olmaz kahverengi leke gelir devami gelir

Sikma canini dusuk olsa bile hamile kalabiloyorsun demek ki insallah bebegin olacagi gunlerde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…