Bebeğim olsun istiyorum

ayseguluzun19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
15
-1
36
35
Rize
arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık Evliyim. Eşim 5 yıl önce testis tümörü nedeniyle kemoterapi tedavisi Görmüş. Bu Yüzden olması zor. Doktora gitti tahlil yaptırdı testislerde sperm gözükmüyor.mikroenjeksiyon (aşılama) Yöntemi'yle olur Demiş ama bizim bu konuda hiçbir bilgimiz yok. Daha çok olmadı evleneli ama çevresel baskı çok fazla herkes bebek varmı diye soruyor eşimin ailesi de bekliyor niye olmuyor olsun vesaire. Bende zamanı var erken diyorum ne yapaym.çok üzülüyorum eşime belli etmek istemiyorum.aslında bende istiyorum evde otururken büyüteyim diye her ay belki olur ümidiyle bekliyorum ama sonuç hep hayal kırıklığı... olanlar bu konuda yardımcı olurmusunz

Sperm yikken nasil asilama oluyor anlamadim beni esimde azolu yani sifir sperm tese amaliyati yani testislerin icinde sperm aradilar bulunamadi tedavideyiz allah yardimcimiz olsun hic vakit kaybetmeden tedaviye iyi bi doktorla baslayin tedavisi cok zor zaman kaybetmeyin

En can sıkıcı noktasıda bu " çocuk yok mu?" . Insanları ne diye bunaltıyorlar anlamıyorum.. Güya toplumda sessiz sormaya çalışırlar ve nasıl oluyorsa ortamda bir sessizlik olur ve siz onu duyarsınız

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin, tüm isteyen herkese ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…