• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim olsun istiyorum :(

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Merhaba kizlar,
19,yaşındayım ve 2 senelik evliyim. Şimdi diyeceksiniz çok kucuksun diye ama eşimle birbirimizi çok seviyoruz inşAllah hep de böyle severiz. Ama tek üzüntüm şu ki bir bebegimiz olmuyor. Esimde çok istiyor bende ve şükür ki bir hastaligimizda yok tüm sonuclarimiz temiz.. Eşimin annesi ve babası ayri. Ve o çok istiyor baba olmak çünkü hiç baba sevgisi görmemiş .. Acaba çok mu kafama taktigimdan olmuyor . :KK43: bazıları yasin küçük yaşını bekliyorsundur diyo. . Dua edin lütfen :KK43:

Ah keşke takmayabilsem. Her gittiğim yerde akrabalar komşular hani bebeğin yok mi daha dusunmuyormusun gibi sorular sorup deli ediyorlar beni . Sonra psikoloji alt üst..

Bende de ayni sorun var cnm.ama bak sorun yokmus.demekki zamani war rahat ol.olur ins nasip de gec.daha cok gencsin

Insallah bak ne guzel sorunda yokmus pskolojini rahat tut bizde cok istiyorz insallah olur hepimizin :((((

Insallah bak ne guzel sorunda yokmus pskolojini rahat tut bizde cok istiyorz insallah olur hepimizin :KK43:(((
İnşAllah. Rabbim hepimize her isteyene sağlıklı bebekler nasip etsin .. psikolojimi ah bi bozanlar olmasa :( küçücük yigenim bile teyze senin niye bebeğin yok diyo öyle zor ki .

Ben hergü nelere maruz kalıyorum anlatabilsen keske ama anlatmkla dahada yorarim kendimi amin canimmm aynen hayirlisi

Back
X