6 haftalık hamileyim ve 6 ay önce omurga kırığımdan dolayı iki tane üst üste ameliyatlar geçirdim. Omurgamda kırılan kemiğin omurilik kanalına girmesiyle felç kalmayı 1 milim ile atlattım şimdi 8 tane vidadan oluşan platin sistemiyle hayatıma devam ediyorum. Evet hamileyim. Eşimin sperm sayısındaki azlığa güvenerek (yıllardır olmadıģı için de ) yeni yeni kendimi toparlamışken birlikteliģimiz böyle bir mucize yarattı. Bünyem hızlı kilo alıyor ve benim omurgam bu haldeyken kiloyu bile kaldıramıyorum. Bebeģimi taşıma ihtimalimin olmadıģının farkındayım. Doktorum riskleri bana bıraktı felci atlattığım için tekrar göze almak benim kararım. Ben anneliģe hazır deģilim sağlığım hazır değil. Travma üstüne travma yaşamışken bana bir şey olursa bebeğime kim bakabilir ki ben felç kalırsam organlarımda hissizleşme olursa bana kim bakabilir. Hastane ortamı gördüm ve ebediyen bakacak insana denk gelemedim. Illa ki üflemeler oluyor. Bebeğimi aldırmayı düsünüyorum bu durum hassas olan psikolojimi iyice bozuyor. Bu ilk gebeliğim hayatımda ilk defa tadıyorum bu duyguyu. Ne yapmalıyım bana destek olur musunuz kendimi iyi hissetmiyorum. Teşekkür ederim