Merhaba arkadaşlar kızım 6.5 aylık ama halen oturmuyor kendini geri atıyor oturmak istemiyor mama sandalyesinde oturtuyorum sıkılıyor yastıkla destekliyoruz kanepede yerde hemen sıkılıyor.5 aylıkken sürünerek her yere gitmeye başladı şimdi dizinin üstüne kalkmayı deniyor emekleme pozisyonu için. Aşırı çok hareketli bir sorunmu var diye endişe ediyorum sizin bebekleriniz ne zmn oturdu.
Merhaba arkadaşlar kızım 6.5 aylık ama halen oturmuyor kendini geri atıyor oturmak istemiyor mama sandalyesinde oturtuyorum sıkılıyor yastıkla destekliyoruz kanepede yerde hemen sıkılıyor.5 aylıkken sürünerek her yere gitmeye başladı şimdi dizinin üstüne kalkmayı deniyor emekleme pozisyonu için. Aşırı çok hareketli bir sorunmu var diye endişe ediyorum sizin bebekleriniz ne zmn oturdu.
Teşekkür ederim ablası 7 aylıkken tam desteksiz oturuyordu o yüzden biraz tedirgin oldum. Haklısınız her çocuk aynı değil işte insan düşünmeden edemiyor
Normal. Benim oğlum tutunarak yürüdüğü zaman bile emeklemiyordu. Yerde komando gibi sürünüyordu. Yaşından sonra iki ay bildiğimiz anlamda emekledi. 15 aylık civarında da yürüdü.
Hiç emeklemeden yürüyen bebekler de var. Emekleme şart değil yani.
Bence sorun etmeyin. Benim oğlum da 8 ayına girdi ama hiç bir şekilde yüz üstü durmuyor. Direkt oturmaya başladı. Emeklemeye çalışmıyor bile oturuyor tırmanıyor anca. Her bebeğin gelişimi farklı oluyor. Kendini hazır hissettiğinde yapar hepsini...