Çocuk Hastalıkları Bebegim pilleri isirmis

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Less-is-More

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
21 Nisan 2018
8.168
30.248
548
36
Arkadaslar ne yapacagimi bilmiyorum. Iki yasinda oglum, ulasamadigi yer yok nerdeyse. Iki dk lavaboya girmistim. Sandalyenin ustune cikip sebzeligin ustundeki sepetin icinde iki tane pil vardi, onlari agzina alip isirmis. Piller akmamis ama dis izleri var ustunde. Yeni yogurt yedirmistim. Simdi uyku saati, uyuttum ama icim hic rahat degil. Ne yapmaliyim? Lutfen bir akil verin. Doktora mi gotureyim ya da bekliyim mi?

Screenshot_20190720-125918.webp
panik yaptırmak istemem ama, netten bı baktım bunu gördüm, zehir danışma hattını hemen arayın yukarıdaki arkadaşın dediği gibi

Pillerin sadece metal kısmını ısırıp içine temas etmediyse bir sıkıntı olmaz. Ama içinizin rahat etmesi için zehir danışma hattı var orayı arayıp sorun yine de.
Aradim. Icindeki siyah madde akmadiysa sorun olmaz dedi. Benim gordugum kadariyla akmamis ama yine de takip edecgim ilk 24 saat. Tesekkurler.

sadece dışını kemirmişse bir şey olmaz.bebek ne kadarlık bilmiyorum ama daha bebek dediğinize göre şu anki kuvvetiyle de pilin içine kadar giremez zaten dişleri.zehirlemesi için içindekini alması lazım.bir şey olmaz korkmayın.

İhmal etmeyin hastaneye götürün, orda gözetim altında olsun daha iyi.

sadece dışını kemirmişse bir şey olmaz.bebek ne kadarlık bilmiyorum ama daha bebek dediğinize göre şu anki kuvvetiyle de pilin içine kadar giremez zaten dişleri.zehirlemesi için içindekini alması lazım.bir şey olmaz korkmayın.
22 aylik su anda. Zehir hattini aradim, onlar da oyle dedi. Yine de bugun gecene kadar bana rahat yok. Tesekkur ederim.

İhmal etmeyin hastaneye götürün, orda gözetim altında olsun daha iyi.
Zehir hattini aradim. Icindeki siyah sivi cikmadiysa sorun olmaz, 24 saat gozlemleyin. Normalin disinda bir durum olursa goturun dedi. Su an uyuyor zaten. Yine de uyaninca acile goturebilirim belki, bilmiyorum. Tesekkur ederim.

Zehir hattini aradim. Icindeki siyah sivi cikmadiysa sorun olmaz, 24 saat gozlemleyin. Normalin disinda bir durum olursa goturun dedi. Su an uyuyor zaten. Yine de uyaninca acile goturebilirim belki, bilmiyorum. Tesekkur ederim.
İçinizin rahat etmesi için götürün diyorum, acaba bir şey oldu mu diye düşünüp durmak yıpratır çünkü şimdi sizi. Geçmiş olsun

Doktor nasıl tespit edecek ki yutup yutmadığını, o da takip vermeyecek mi?
Pilin icindeki sıvı pis kokulu yağ gibi bir şey.
Bence fark ederdiniz akmış olsa.

Doktor nasıl tespit edecek ki yutup yutmadığını, o da takip vermeyecek mi?
Pilin icindeki sıvı pis kokulu yağ gibi bir şey.
Bence fark ederdiniz akmış olsa.
Pilleri goturup gostersem mi doktora. Disindaki plastik kaplamayi soyup baktim metalinde herhangi bir delik var mi diye ama gorunmuyor. Birsey akmamis disina.

Pilleri goturup gostersem mi doktora. Disindaki plastik kaplamayi soyup baktim metalinde herhangi bir delik var mi diye ama gorunmuyor. Birsey akmamis disina.
Ben fark etmeme ihtimalinizin olduğunu düşünmüyorum.
Hani Allah korusun pil yuttu deseniz röntgen çekerler, bunda onlar da bir şey yapmaz sanıyorum.

Canim zarar vermesi icin isirip icinde bi sivi var agzina akmasi lazim icin rahat olsun yine de ben dayanamam dersen gotur hastaneye ama icin rahat olsun annesi

Ben fark etmeme ihtimalinizin olduğunu düşünmüyorum.
Hani Allah korusun pil yuttu deseniz röntgen çekerler, bunda onlar da bir şey yapmaz sanıyorum.
Kan alirlar dedi zehir hattindaki kisi. 24 saat gozlemleyin, normalin disinda birsey varsa goturun dedi. Yine de iciniz rahat etson istiyorsaniz goturun, kan falan alinir dedi.

Eğer ağzına gelseydi ağlardı veya acı olduğunu belirtecek bi hareket yapardı diye düşünüyorum çünkü o iğrenç ötesi bir tat

Ahh çok geçmiş olsun, çok fena bu çocuklar. Pilden ben de korkarım. En kötü ihtimal pille beraber doktora gidin. İllaki kan alacaklardır , gittiğinizde burda gözetim altında tutalım demezler.
Ama kontrol ettim diyorsunuz, içi akmadıysa bir şey olmaz.

Back
X