- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
- 683
- Konu Sahibi ocean_girl
-
Sakin deneme alerji yapar böyle seylere inanmaçok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir bebeğin. ben kayınvalidemlerden duyduğum kadarıyla bir formül biliyorum. ben kendi bebeğime uyguluycam Allah izin verirse 1 ay sonra doğacak. Ama sen güvenip, yaparmısın bilmem tabiki. ben sadece paylaşıyorum. kayınvalidem 6 çocuğuna ve bütün torunlarına yapmışlar. formül şu, bir çay kaşığına bikaç damla sütünü damlatıyorsun içine bir çimdik kadar kehribar tozu koyup, bebeğe içiriyorsun. bir görümcem ilkokula giderken sarılık olmuş. doktora götürmüşler , hemen hastaneye yatması gerek demiş.Kayınvalidemde demişki, şuan hemen yatıramam, 1 hafta musade edin demiş. bu 1 hafta içinde hep kehribar tozu vermiş. 1 hafta sonra gidince, doktor; sen bu çocuğa ne yaptın, 1 haftada geçmesi imkansız demiş. Oda bişey söylememiş doktor kızar diye. Ben başkasından duysaydım, tereddüt eder veremezdim ama kayınvalidem söylediği için inanıyorum ve bende yapıcam. Sarılık olmadan verirsen önlüyormuş, sarılık olunca verirsen çabuk geçmesini sağlıyormuş. Ancak kehribar çok sert bir madde. onun için iyi dövülüp ezilmesi lazım. iyice toz haline gelmesi lazım. inşallah tüm bunlara gerek kalmaz da bebeğin kendiliğinden iyileşir canım
çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir bebeğin. ben kayınvalidemlerden duyduğum kadarıyla bir formül biliyorum. ben kendi bebeğime uyguluycam Allah izin verirse 1 ay sonra doğacak. Ama sen güvenip, yaparmısın bilmem tabiki. ben sadece paylaşıyorum. kayınvalidem 6 çocuğuna ve bütün torunlarına yapmışlar. formül şu, bir çay kaşığına bikaç damla sütünü damlatıyorsun içine bir çimdik kadar kehribar tozu koyup, bebeğe içiriyorsun. bir görümcem ilkokula giderken sarılık olmuş. doktora götürmüşler , hemen hastaneye yatması gerek demiş.Kayınvalidemde demişki, şuan hemen yatıramam, 1 hafta musade edin demiş. bu 1 hafta içinde hep kehribar tozu vermiş. 1 hafta sonra gidince, doktor; sen bu çocuğa ne yaptın, 1 haftada geçmesi imkansız demiş. Oda bişey söylememiş doktor kızar diye. Ben başkasından duysaydım, tereddüt eder veremezdim ama kayınvalidem söylediği için inanıyorum ve bende yapıcam. Sarılık olmadan verirsen önlüyormuş, sarılık olunca verirsen çabuk geçmesini sağlıyormuş. Ancak kehribar çok sert bir madde. onun için iyi dövülüp ezilmesi lazım. iyice toz haline gelmesi lazım. inşallah tüm bunlara gerek kalmaz da bebeğin kendiliğinden iyileşir canım
canım benimde sarılık olmuştu kan uyuşmazlıgından hemde 12 cıktı eve gönderdiler cok fazla uyuyodu ve nerdeyse 1 saat ugrastıgımı biliyorum uyandırmak icin hic uyumazdım geceleri yarım saatte bir hep uyandırıp emzirdim mama falan vermedim gündüzde emziridikten 10 15 dk sonra iki cay kasıgı sekerli su verdim 1 haftaya hicbişeyi kalmadı cok sükür gözlerindende gitti zorlanıcaksın 1 2 hafta ama geceleri yarım saatte en fazla 1 saatte bir uyandır emzir hicbişeyi kalmazdeneyimli anneler ne olur akıl verinn
kızlar kızm sarılık oldu değeri bi anda 20 ye çıktı
1 gece hastanede kaldık ve değeri 14e düşüp ewe geldik
doktorumuz bol bol emzirmemi ve mama takviyesi yapmamı söyledii
bende gündüz ve geceleri 1 er defa mama veriyorum ama vicdanım hiç rahat değil
alışcak diye ödüm kopuyo ama bi yandan hasta ve aç kalmaması gerektiğinide biliyorummm..
acaba alışırmı kıslar kaşıkla veriyorum ilk 30 cc veriyodum şimdi yetmiyo benide emiyo gerçi ama
bide bu sarılık illetinden mama takviyesi dışında kurtulma yöntemi varmııı???
son olarak vücudunda sarılığı geçti gibi ama gözlerinde hafif sarı ne zaman geçerr bu sarılık tam olarakk???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?