bebeğim sebepsiz melek oldu istanbulda riskli gebelik uzmanı perinatolog arıyorum

bulutgoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
295
22
68
İstanbul
merhaba arkadaşlar

13 ocak 2014 tarihinde 27+4 haftalık kızımın ani kalbi durdu melek oldu kuzucum ilk bebeğimdi ve sebep bulunamadı otopsiye göndermeye kıyamadık sebep bulunamadığı içinde tedirginim yeniden başıma gelir diye korkuyorum rabbim esirgesin :( doktorum yeniden gebe kaldığımda bebe aspirini kullanırsın dedi pıhtılaşma riski için ama teste gerek yok dedi ( bu arada medilife senem arasa gidiyorum ) eğer pıhtılaşma varsa dozu oluyomuş sanırım güvenemedim bide iyi bi perinatologa danışmak istiyorum yani istanbulda önerebileceğiniz perinatolog varmı bide testler için araştırma hastaneleriyle bağlantısı olan

Rabbim isteyen herkeze evlat nasip etsin...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba arkadaşlar

13 ocak 2014 tarihinde 27+4 haftalık kızımın ani kalbi durdu melek oldu kuzucum ilk bebeğimdi ve sebep bulunamadı otopsiye göndermeye kıyamadık sebep bulunamadığı içinde tedirginim yeniden başıma gelir diye korkuyorum rabbim esirgesin :( doktorum yeniden gebe kaldığımda bebe aspirini kullanırsın dedi pıhtılaşma riski için ama teste gerek yok dedi ( bu arada medilife senem arasa gidiyorum ) eğer pıhtılaşma varsa dozu oluyomuş sanırım güvenemedim bide iyi bi perinatologa danışmak istiyorum yani istanbulda önerebileceğiniz perinatolog varmı bide testler için araştırma hastaneleriyle bağlantısı olan

Rabbim isteyen herkeze evlat nasip etsin...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Başın sağolsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
benim bebeğimde biraz problemliydi.Diyafragma hernisi konusuna bakarsan orada anlatmıştım.Bebeğim şu anda çok şükür iyi.Doktorların yaşamıycak dediği bir bebekti ve konuyu okursan pek çok anne bebeğeni kaybett.Tabiki doktorun etkisi ne kadardır bilemiyorum ama takiplerinin iyi yapılması adına önemli.Benim doktorum prof. dr. Alkan Yıldırımdı.Bahçelievlerde özel muayenehanesi var ve aynı zamanda Çapa Tıp Fak.de hoca.Riskli ve problemli gebeliklerle ilgileniyor.Bir araştır istersen ben memnunkalmıştım.

canım benımde ılk bebekkte basıma kotu olaylar geldı ıkıncı hamılelıgımın 16. haftası ıstanbula atandım ankaradakı doktorumu cok sevıyodum alanında cok basarılı bırıydı merıh bayram neyse ben ıstanbulda cok arastırdım perınatolog ahmet gul var ona gıt derım oda aynı sekılde cok ıyı bı doktor ankarada bıle ısmı gecıyo gıt bı gorus derım bakırkoyde tren ıstasyonunun orda yerı canım ınsallah ıkıncı bebegını saglıklı bısekılde kucagına alıcaksın

Bende ocakta 20 haftalikken kaybettim kizimi cok zor biliyorum. Benim doktorum prof lemi ibrahimogluna gondermisti beni gercekten isinin ehli bi doktor ( bana bi faydasi olmadi o ayri allahin takdiri)

Back
X