• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şimdide biberonumu bırakıcak:(ı

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
kızlar bebegım dişini çıkardı alt trafları 6 aylıkken. suan 7aylık ve katı gıdalara basladım corba v.s. ama simdide biberondan devam sütünü istemiyor.. katı gıdalarıda zor yedırıyorum corbayı sewıyor ama biberon verince cıglık atıyor. diş çıkarmaya basladıgı dönemde şaşırtmstı beni iştahı daha acıktı ama smdi kaapandı resmen bana akıl verin lütfennn

üzme kendini diş çıkarırken bebeklerin iştahı azalıyor.bende aynı sıkıntıları yaşamıştım hem hatta benim yavrum hiç yemiyordu.sadece benim sütümle besleniyordu.bütün gıdaları red ediyordu.bazen tarhana çorbası,şehriye çorbası zorlamamla azda olsa yediriyordum.az yediği için ve ishalden kilo verdi.hala çok yiyen çocuk değil.biraz fazla yedirsem karnım şişti diye ağlıyor.karnının gergin olmasını hiç sevmiyor.formunu koruyor :1: sadece bu sene beni şaşırttı 1 senede 2 kilocuk aldı.bunada şükür 1 kilo alıyordu 2 kiloya çıktık.

Back
X