bebeğim sizce artık döner mi?

white_dreams87

en güzel RÜYA'm
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
391
4
96
İstanbul
herkese merhaba güzel anneler;
benim bebeğim 31. haftada doğum pozisyonunu almıştı 35 te sonraki randevumuzda gördükki geri dönmüş ve ters duruyor.artık her hafta kontrole gidiyoruz 37 ye geldik ama hala ters hissediyorum.yarın yine kontrolümüz var ama biliyorum yine ters duruyor.bu durumla karşılaşan var mı aranızda?bebek kaçıncı haftaya kadar dönebilir?doktorum 38-39 a kadar bekleyelim ama umudum yok dedi :( birde bu şekilde bebek ters durunca zorunlu sezeryan mı olmuş oluyor? duyduğuma göre zorunlu sezeryanda doğum fiyatlarıda değişiyormuş.bilgisi olan annelerden fikir istiyorum.herkese hayırlı doğumlar.

bebek ters durursa mecburen sezeryana alıyorlar ( bebeğin kilosu fazla olursada ) zorunlu sezeryanla isteğe bağlı sezeryan fiyatları farklı isteğe beğlı olduğu zaman daha pahalı oluyor ben bikaç hastahaneye fiyat sormuştum ama sigortada yaparsan mecbur kalırlarsa sezeryan yaparlar

eşimin hala kızının bebeği yanlış hatırlamıyorsam 40. haftada dönmüş yani doğumdan ya birgün önce ya da bikaçgün öncesi demişti
bence telaş yapma canım Allah'ın izniyle döner ve inşallah normal doğum yaparsın

Canım, bence de döner.
Eskiden herkes normal doğum yapıyordu.Bütün bebekler de dönüyordu.
Biraz sabır göstermek lazım.
Hayırlı doğumların olsun inşallah

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.inşallah bende dönmesini çok istiyorum.herşeyin hayırlısı hakkımızda ama normal olması sağlık açısından daha iyi olduğu için normal doğum yapmayı çok istiyorum korkularım var elbette ama cesaretlendirmeye çalışıyorum kendimi.hepmize kolay doğumlar

dönebilir,benimde kızım 31. haftada doğum pozisyonundaydı,sonrasındasürekli konum değiştirdi,en sonunda normal doğum yaptım tam 40+0da:))

Benım bebegım de bundan bı oncekı kontrolumde yanı yaklasık yedı olmasına bır hafta varken tersti,bu cumartesi bebek normal dogum pozisyonundaydı,su an 32 haftalıkız.Bence son ana kadar ne olacagı bellı olmaz canım endıselenme.Bır de normal dogum yapabılıyorken sen ılla sezeryan ıstersen ıstege baglı sezeryan oluyor o pahalı ama bebek tersse ve sezeryan şartsa bu zaten senın ıstegınle olmus bısı olmuyor bunda daha ucuz dıye bılıyorum.

bebek döndürmek için bazı egzersizler var bende 36 haftalık hamileyim ve dönmedi Amerika'da sezeryan desteklenmediği için kadınlar bebekleri dönsün diye bu egzersizleri yapıyorlar ve hiç bir zararı yok "http://spinningbabies.com/baby-positions/breech-bottoms-up/305-body-work-for-breech"
"http://binbirincigece.blogspot.com/search/label/ters%20duran%20bebek" adresini inceleyebilirsiniz. Biz iki gündür eşimle yapıyoruz.Umarım o bıçak darbeleriyle hiç tanışmadan, ki sezeryandan ödüm patlıyor , normal doğurucam!!!

herkese merhaba güzel anneler;
benim bebeğim 31. haftada doğum pozisyonunu almıştı 35 te sonraki randevumuzda gördükki geri dönmüş ve ters duruyor.artık her hafta kontrole gidiyoruz 37 ye geldik ama hala ters hissediyorum.yarın yine kontrolümüz var ama biliyorum yine ters duruyor.bu durumla karşılaşan var mı aranızda?bebek kaçıncı haftaya kadar dönebilir?doktorum 38-39 a kadar bekleyelim ama umudum yok dedi :KK43: birde bu şekilde bebek ters durunca zorunlu sezeryan mı olmuş oluyor? duyduğuma göre zorunlu sezeryanda doğum fiyatlarıda değişiyormuş.bilgisi olan annelerden fikir istiyorum.herkese hayırlı doğumlar.
Sonuc nolmuştu normale dönebilmiş miydiniz?

Back
X