• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim sizce esmermi kumralmı olcak

babası baya esmer amcalarıda esmer zaten ama ben bembeyazım baya beyaz yani bebekkende sapsrkşınmışım saçlarım şuan sarı kumral babasının saçları siyah bebeğim 2 aylık şuan tem rengi beyaz bana çekmiş ama saçlrı siyah gözleride siyah tip olarak aynı babası ten rengi ben sizce saç rengi açılırmı yoksa siyahmı oluır inşallah sarı olur🤣 kaç aylıkken saç renkleri açılmaya başlıyor?
ben ve ailem sarışınız hatta beyazız. eşim ve ailesi esmer. kızım doğduğunda beyaz tenliydi ama saçları kaşları kirpikleri koyuydu belirgindi. zamanla saçlar biraz açıldı biraz koyulaştı.
şuan 17 aylık ama teni de buğday oldu beyazlığı gitti :)

babası baya esmer amcalarıda esmer zaten ama ben bembeyazım baya beyaz yani bebekkende sapsrkşınmışım saçlarım şuan sarı kumral babasının saçları siyah bebeğim 2 aylık şuan tem rengi beyaz bana çekmiş ama saçlrı siyah gözleride siyah tip olarak aynı babası ten rengi ben sizce saç rengi açılırmı yoksa siyahmı oluır inşallah sarı olur🤣 kaç aylıkken saç renkleri açılmaya başlıyor?
Benim kızım bildiğiniz siyah doğdun ama şuan sapsarı 😊 ama doğduğundan beri de beyaz tenli.
Bab beyaz siyah saç, ben buğday kumralım kızım hem benden hem babadan almış birşeyler 😂

Back
X