• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim su içmiyor

albatroza

ne içindeyim zamanın, ne de büsbütün dışında
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14.930
Puanlar
198
Hanımlar bebeğim 7 aylık. Ek gıdaya başlayalı beri oğluma su veriyorum. Ama içmiyor, yutmuyor, tükürüyor. Hiç sevmedi suyu. Günde ne kadar su veriyorsunuz siz bebişlerinize?

Hanımlar bebeğim 7 aylık. Ek gıdaya başlayalı beri oğluma su veriyorum. Ama içmiyor, yutmuyor, tükürüyor. Hiç sevmedi suyu. Günde ne kadar su veriyorsunuz siz bebişlerinize?
Bizimkide böyle ya 5.ayda başladık ek gıdaya. Ağzını kaşıyor sulukla çekip salıyor dışarı hemen 🤦🏼‍♀️

Çay kaşığıyla vermeyi deneyin birde. Öyle veriyorsanız da biberonla. Küçük oğlum öyleydi. Hala da çok.sevmez suyu

Çay kaşığıyla vermeyi deneyin birde. Öyle veriyorsanız da biberonla. Küçük oğlum öyleydi. Hala da çok.sevmez suyu
Cay kasigiyla veriyorum. Biberon ve suluk hic almiyo agzina. Bugun biraz icti sanirim susamisti. Gunde ne kadar vermem lazim ki

Bize doktorumuz her yemek sonrası teklif etmemizi söylemişti.Ama benim de bebeğim ilk bi kaç ay suyu hiç sevmedi.Biz yine de sık sık teklif ettik.Suanda da çok su iciyo.Bir numaralı içeceği su.

7.ayda benimkide icmiyordu, sulukta kabul etmiyoedu. 11 aylikken suluğu kabul etti. Azı disleri cikmaya baslayinca bol bol icecektir sonrasinda da kalici oluyor su icme aliskanligi

Back
X