Bebeğim sünnet oldu

birminikannesihatice

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Bebeğim sünnet oldu ne zaman sargiyi cikaricaz ve ne zaman aglamasi kesilir detaylı bilgi verseniz bugün olduk lütfen bilgi verin

Sünnet olduktan sonra size yapılması gerekenler söylenmedi mi? Her doktor için aynı mı bilmiyorum biz üçüncü gün çıkardık sonrasın da sanırım dört beş gün antibiyotik Krem yazmıştı doktor onu kullandık. Plastik bardak kullanıyorduk bez değişimlerinde ilk iki gün çok ağladı üçüncü gün ağlaması azaldı dördüncü gün normale döndü diyebilirim

2 gün sonra sargısı çıkarıldı . Bol bol krem sürdüm koruma kullandım. Fakat doktor gerek olmadığını söyledi. Eve geldigimizde normal hayatına döndü. Sadece sargı çıkarılınca ağladı sonrası normaldi. 4 aylık olmuştu.

bizim sargı içe gömüldüğü ve idrara bulanıp dikiş yerlerini yaktığı için eve gelir gelmez sargıyı çıkarmıştık (doktoru arayarak tabii ki)

ağlaması ilk gün bu çişli sargıya temas yüzünden cok oldu ama sargıyı çıkarınca sakinleşti, beslendi ve uyudu. sonrasında 2 gün falan yine çiş yapınca çok hafif ağlama, huzursuzluk oldu. kremlerini kullandık, sonrasında da yine doktor önerisiyle her bez değişiminde sarı kantaron yağı ile masaj yaptık, deriyi aşağı çektik yapışıklık olmasın diye. ama ağlaması vs ilk günden sonra olmadı. gece sorunsuz uyudu, beslendi vs vs. sadece bez bakımı uzun sürüyordu

Kaç aylıkken yaptırdınız, bende yaptırcam 3.5 aylık şuan

`