Çocuk Hastalıkları Bebeğim sürekli ağlıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Yorgun mom

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
1
1
1
26
Lütfen yardım edin 45 günlük bebegim surekli ama sürekli ağlıyor doktora götürdüm bi problem olmadığını söyledi gaz olduğunu söyledi ama gazını cikarsa da ağlıyor kucağıma alsam da ağlıyor uyanık kaldığı süre hep ağlıyor çok zor uyuyor 2 yaşında bir oğlum var ilgilenemiyorum ve malesef tek başıma bakıyorum eşimle ayrıyız

Ayina uygun kanguruya koymayı denediniz mi hiç genelde bebekler orda sakinleşir ve bacakları da m şeklinde olacağından gazına da iyi gelebilir 🤔

Bebeğin ilk zamanları aynen böyle ağladıgı zaman sankı sınav sorusunu ezberlemısım gibi aglama krızıne gırdıgınde su soruyu tekrar edıyordum...Doktor kontrollerı temızse ve sağlık sorunu olmadığına emin olmuşsam şayet;

AÇ MI ? ALTI TEMIZ MI ? UYKUSUMU VAR? GAZI MI VAR?
✓ Gazsa sorun; doktorumuz " SAP SIMPLEX" vermıstı bızde ıse yaramıstı...Bacakları karnına cek- indir hareketı işe yaramıstı...
✓ Ondan sonra ki hamle de aç mı acaba ? Eger kı ondan suphelenıyorsanızda danısın doktorunuza mama önerırse baslayın...
✓Uyku içinde şu telefonlarda uygulaması da olan youtube da da bulunan PIŞ PIŞ seside işe yaramıştı...

✓ Ve her ne olursa olsun sakin olmaya çalışın ve eger kı ımkan bulabılırsenız yanınıza bır sekılde destekcı bırını bulmaya calısın..Allahım yardımcınız olsun...

Back
X