Bebek Beslenmesi Bebeğim sürekli uyuyor normal mi????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canımbenimki günü dolana kadar hiç uyanmadı emdiremiyodum bile öyle hiç hareketetmeden yatıyodu gece acillre bile getirdim nresini sıkarsan sık uyanmıyodu artık uyurken kaşıkla veriyodum agzına hiç korkma geçecek bu zmanlar ben çok yıpratmıştım kendimi şimdide uyusun diye bakıyorum
Benim bebegimde ayni durumda ne zamam gecer bu dirum cok korkuyorum bivsorun var die

herkese merhaba,
bebegim suyum azaldigi icin 38+0 da dünyaya geldi, ama bebeğim doğduğundan beri sürekli uyuyor.
uyandırmaya çalışıyorum ve ne yaparsam yapayım uyanmıyor, ayağını kıdıkla, omzu ile oyna, birkaç saniye de olsa burnunu hafif sıkıyorum ama bir türlü uyanmıyor doktor sarılık olabilir dedi. sarılık değerleri doğduğu gün 7, sonra 11,50 en son yaptığımızda ise 9 çıktı, zaten sarılık aralığı 0-12,50 aralıığı olduğu için sarılık var diyemediler, şekerden şüphelendiler oda 73 çıktı, onun da aralık 50-80 olduğundan ona dabirşey diyemediler, ama bir türlü uyanmıyor... uyuduğu içinde mememi emmiyor bende sütümü sağıp 2-3 saatte bir ona biberonla veriyorum, arada bir mama da veriyorum. mama veya süt vermesemde hiç uyanmıyor.... benim gibi sorun yaşayan varmı.
neolur birileri yardım etsin....

Back
X