Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
21 haftalık hamileyim 18 haftalıkken bebeğim tekmelemeye başladı bugün hiç tekme atmadı hiç böyle olmamıştı çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim
21 haftalık hamileyim 18 haftalıkken bebeğim tekmelemeye başladı bugün hiç tekme atmadı hiç böyle olmamıştı çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim
ahhhhhh neguzel gunlerdı o gunlerbebegım öncelerı karnımda tekmelıyordu sımdı karsımda hamılelıgın tadını cıkar boyle seylerle uzme kendını
bebek neden hareket etmez
yorgunsundur etmez
acsındır etmez
uzun zaman ayakta kalmıssındır etmez
gıt bıseyler ye ve yataga uzan bak nasıl kımıldıcak sonrada bana yaz
evet 21 haftalıkken düzenli olarak hareket etmiyo yada tekmelemiyolar.Dert etme yani.
İstersen tatlı bişiyler ye ve uzanıp rahatla.Tatlı hareket konusunda işe yarıyo.
Çok teşekkür ederim hepinize ilginizden.dolayı o gün bol bol tatlı yedim çikolatalı süt içtim bi kaç saat sonra tekmeleye başladı ogün canım çok sıkılmıştı ondan oldu galiba doktor söyledi
Sevindim canım
Bende bu sabah biraz yorulmuştum.Fazla yol yürüdüm.Saatlerde hiç hareket yoktu.bi tuhaf oldum.Tatlı falan yedim kaç saat sonra hareketlenmeye başladı çok şükür.İnsan ister istemez stres oluyo.