Bebegim ters duruyor :/

Limonkizz

Bazen keşke dersin, ne yazikki keşke....
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
111
155
18
Mrb arkadaslar 27 haftalik gebeyim digerlerinde yasamadim ama bu hamileligimde bebegim ters ve beni cok etkiliyo rahat hareket edemiyorum yatarken namaz kilarken zorlaniyorum acaba döner mi yada benim yapabilecegim bisey varmi bide bebegim 27 haftalik 1310 gr drum tombis bi bebek dedi sizce nasil iyimi kilosu boyle giderse kac kilo dogar acaba ?

Döner merak etme.bir ssure sonra sıkılacak o pozisyondan.dogurana kadar bi dert doğurduktan sonra ayrı dert ne cekiyoruz. Analık zor.kiloyu bilmiyorum.

Canım daha erken benim 2. Çocuğum ikisinde 32. Haftada döndü. Kimisi son haftaya kadar ters durur.. sabret canım birkaç haftaya döner inşallah

Benim hem oğlum hem kızım hiç dönmedi. Evet hareket etmek oturmak uyumak hele ki ayakta namaz kılmak imkansız hale geliyor ilerledikçe ama çok şükür sağlıkla geldiler ya hamdolsun. Dert etmeyin bebek için önemli bir sorun degil ters durması hem bu zamanlar çabuk geçiyor. Sagsalim kucağınıza alırsınız inşallah

Canım onun bi masajı var ve düzeltiyırlar bebeği. Bazı drkar da yapıyır ama grnelde eski ebeler için çocuk oyuncağı yok mu etrafında tanıdığın biri onlara danış.
Tabi ilk önce doktora danış ama ben şahit olduğum için söylüyorum yani öyle korlulacak bir şey değil düzelir umarım

Benim k8zim da dönmedi hiç. Bir de dururdu.kafasi göğsümun altındaydı. Sezaryen oldum mecburen. Zamani var ama daha .Korkmayın dönmese de birsey olmaz.ayakta durdugunuzda yada tepik attığında ayakları altan çıkacakmış gibi hissedersiniz o kadar .Son haftalar biraz zor geçer size sadece.allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım

Cok tesekkurler cvplariniz cok tesekkurler umarim doner gercekten tekmeledikce afedersiniz altta acayip bi aci oluyo hele uyumak cok zor umarim doner

Mrb arkadaslar 27 haftalik gebeyim digerlerinde yasamadim ama bu hamileligimde bebegim ters ve beni cok etkiliyo rahat hareket edemiyorum yatarken namaz kilarken zorlaniyorum acaba döner mi yada benim yapabilecegim bisey varmi bide bebegim 27 haftalik 1310 gr drum tombis bi bebek dedi sizce nasil iyimi kilosu boyle giderse kac kilo dogar acaba ?
normal pozisyonda şuan .dönmesi için doğum zamanını bekleyeceksin eğer dönmezse sezaryan

Ben 2 normal dogum yaptim fakat sezeryandan cok korkuyorum umarim donerde normal olur yine

Bence de korkmayın endişelenmeyin
Benim kızım 34 haftalık doğdu ve 33. Haftada hastanede yatarken döndü yani artık sezeryana hazırlık yaşıyorduk
Görümceminde 40. Haftada dönmüştü
Hem daha erken değilmi dönmesi için?

Bence de korkmayın endişelenmeyin
Benim kızım 34 haftalık doğdu ve 33. Haftada hastanede yatarken döndü yani artık sezeryana hazırlık yaşıyorduk
Görümceminde 40. Haftada dönmüştü
Hem daha erken değilmi dönmesi için?
Ay cok erken dogum yapmissiniz 34 haftada insallah sagliklidir bende ilk bebegimi 36.haftada dogurdum.. hic bilmiyorum donmesinin bi zamani olurmu diye son haftada bile donebiliyosa buna sevindim insallah benimkide donecek

Allah kolaylik versin.
bebeginiz döner insallah dönmessede dönmez ama daha zamani var sonradan dönebilir. Benim bebegim de 37 haftayken döndü kafasini asaga indirdi ama ters duruyordu yüzü

Ay cok erken dogum yapmissiniz 34 haftada insallah sagliklidir bende ilk bebegimi 36.haftada dogurdum.. hic bilmiyorum donmesinin bi zamani olurmu diye son haftada bile donebiliyosa buna sevindim insallah benimkide donecek
allaha şükür doğumda bi sıkıntı yaşamadık ama büyümesi çok sıkıntılı oldu devamlı hastanede 7 aylık olduk şimdiye kadar 2 ameliyat geçirdi bebeğim bunada şükür inş bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza

allaha şükür doğumda bi sıkıntı yaşamadık ama büyümesi çok sıkıntılı oldu devamlı hastanede 7 aylık olduk şimdiye kadar 2 ameliyat geçirdi bebeğim bunada şükür inş bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza
Rabbim sifasini versin insallah cok uzuldum gercekten herseyin hayirlisi olsun ters duz onemli deglmis anladim

Allah kolaylik versin.
bebeginiz döner insallah dönmessede dönmez ama daha zamani var sonradan dönebilir. Benim bebegim de 37 haftayken döndü kafasini asaga indirdi ama ters duruyordu yüzü
Tesekkurler insallah doner ama donmezsede hayirlisi olsun artik herseyin iyisini Allah bilir

Allah yardımcınız olsun
Oglumun ayakları cıkıverecek dıye odum patlıyordu

Canim insalah döner bazi bebiler dönemio aynen tombis olduklari icin yer daralio. Benim kiz dönmedi daha dogrusu dönemedi hastanede akapunktur bile denediler. Sonra 33. Haftada acilmam oldu mecbur sezeryana aldilar. Normal dogum riskliydi

Internette bir video izlemistim ters duran bebegi doktorlar anne karninda cevirip normal doguma aliyorlar .. Hakkinizda hayirlisi olsun

Internette bir video izlemistim ters duran bebegi doktorlar anne karninda cevirip normal doguma aliyorlar .. Hakkinizda hayirlisi olsun
Insallah doner sanki bu ara yan pozisyonda hissediyorum sag tarafta kafasi sol tarafimda aysklari acaba yavas yavas doncekmi cevremdekiler daha erken 35.haftaya kadar donmezse sezeryan olabilir diyorlar

Back
X