bebeğim ters pozisyonda :(

n_a_bas

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
12
0
286
Dün doktora gittik ve bebeğimin ters durduğunu söyledi ve düzelmezse sezeryan olması gerekiyormuş kesin, ben normal doğumu çok istiyordum. 33. haftadayım daha 7 hafta var belki düzelir dedi. Benim gibi olanlar varmı aranızda, yani ters pozisyonda olup sonra normal pozisyona dönen ?

dün doktora gittik ve bebeğimin ters durduğunu söyledi ve düzelmezse sezeryan olması gerekiyormuş kesin, ben normal doğumu çok istiyordum. 33. Haftadayım daha 7 hafta var belki düzelir dedi. Benim gibi olanlar varmı aranızda, yani ters pozisyonda olup sonra normal pozisyona dönen ?

ttlım ıcını ferah tut dogum anında son anda donen bebekler bılıyorum ben
dua et rabbım hakkında hayırlısını nasıp edecektır.

Dün doktora gittik ve bebeğimin ters durduğunu söyledi ve düzelmezse sezeryan olması gerekiyormuş kesin, ben normal doğumu çok istiyordum. 33. haftadayım daha 7 hafta var belki düzelir dedi. Benim gibi olanlar varmı aranızda, yani ters pozisyonda olup sonra normal pozisyona dönen ?

Cnm ben 36 haftalıktım ve oğlum ters pozisyondaydı. Dr.um genelde ilk doğumlarda bebeğin bu haftalardan sonra dönmediğini ve büyük ihtimalle sezeryan olacağımı söyledi. Bir hafta sonra gel sezeryan günü kararlaştıralım dedi. Ben normal doğum istediğim için epey şaşırmıştım ama yapacak birşey yoktu tabi. Eşiminse oğlumuz erken geleceği için ağzı kulaklarındaydı.Bir akşam yatarken böyle karnımdan resmen bir balığın suya dalması gibi bir ses geldi. Annem karşımda oturuyordu,sesi de duydu, karnıdmaki hareketi de gördü döndü bence dedi. Yok dedim tekme falan attı herhalde.1 Nisanda gittik. 5 Nisanı karşılaştırdık eşimle. Ultrasona bir girdim dr.um dedi gözün aydın dönmüş bebek.Ben çok sevindim tabi. Eşim olsun biz yine de sezeryan yaptıralım ben kendimi hazırladım bekleyemem 2 hafta diye tutturdu. Zor ikna ettik dr.umla.Ama kısmet zaten bekletmedi oğlum bizi 38.hafta da 7 Nisanda doğdu.

29. haftadayiz benimde dogum pozisyonunda ama bu garanti donmez demek mi ki

bende 28. haftamdayım dün doktorum kafası aşada normal doğum pozisyonunda dedi bi arkadaşımda hemen erken doğum riski olmasın sakın deyip kafamı bulandırdı illa kötümser hava vercek...

benim hamileliğimde bebeğim sürekli dönüyodu. her gittiğim muayenede pozisyonu değişiyodu. çok korkuyodum bu kadar dönmesinin sonucunda kordon bi yerine dolanıcak diye. ve sonunda normal doğum pozisyonuna döndü. bence gönlünüzü ferah tutun inşallah normal olur. olmazsa da dünyanın sonu değil allah sağlıklı hayırlı doğum versin..:emir_bebek:

Ben normal dogum ile, ters dogumusum... Allahim korumus hicbir saglik sorunu ile karsilasmamisim...:27:

bence hiç endişelenme daha zaman var son haftalarda da dönebilir. yürüyüş yap diyeceğim ama havalarda malum. benimde kızım tersdi ama benim suyum .5 yadan itibaren aralıklı geldiği için 38. haftada suyu azaldığı için ve su azlığından dönemediği için sezaryan oldum. inşallah dönerde normal doğum yaparsın. bende çok sezaryan olucam off hiç hesapda yokdu diye üzüldüm ama şimdi sorsan ohh ne rahatmış iyiki sezaryanmı oldum acaba diyorum. ama tabi herşeyde olduğu gibi doğumda en normalinden olmalı. drlar bu konuda biraz aceleci hemen dönmedi yat sezaryan diyiveriyolar gebeliğinde sorun yoksa son ana kadar bekle derim

Back
X