Bebeğim tutunamadı çok üzgünüm 😭😥

Üzülme daha cokkk gençsin. Kendiliğinden bile olur. Biliyorum eşinde problem var ama herşey Allah'tan. Bence bir müddet doğal yolla deneyin. Esin vitamin kullansın deneyin bakalım belki doğal yoldan olur. İkinizde daha coookk gencsinizz icini karartma

İnşallah o kadar çok emek verdikki onlara üzülüyorum nasip değilmiş

İnşallah

Tüp Bebek sürecim de her şey çok iyiydi hiç bir sıkıntı yokken tutmadı neden kızlar o kadar üzgünüm ki bı daha tüp Bebek yaptıracaklar durumunuzda yok
İlk tüp bebek bir kızım oldu
2.tup bebek başarısız
3.de normal hamile kaldim.esim çinko evitami vitaminleri kullandı
Yasin genç uzulme

Tüp Bebek sürecim de her şey çok iyiydi hiç bir sıkıntı yokken tutmadı neden kızlar o kadar üzgünüm ki bı daha tüp Bebek yaptıracaklar durumunuzda yok
Devlette yaptırırsınız benim yaşım 34 ve 10 denememde tuttu pes etmeyin çevreyi de önemsemeyin bu sizin hayatınız sizin sınavınız

Daha 19 yaşındasınız biraz sakin olun. Çok gençsiniz daha. Doğal yollarla hamile kalmayı deneyin birkaç yıl. Yaşınız çok genç olduğu için bunu söylüyorum. Bana da yıllar önce doğal yolla çocuğun olmaz dedi doktor ama çok şükür ki oldu. Bu kadar aceleci davranmayın, zor süreçler bunlar sabırlı olun.

Allah razı olsun içim biraz ferahladi

Ay "yaşınız küçük" gibi saçma bir yaklaşım olabilir mi ??? Evli olan insanlar istedikleri yaşta anne baba olur sizene? Genç anne de olur 30 yaşında da olur 40 da da???
Kuzucum acını bile yaşayamamışsın çok üzgünüm.. Tam durumlarınız eşinle ne bilmiyorum fakat devlet hastanesine gidin istersen birde maddi olarak daha az sizi yorar.. çok üzgünüm canım başın sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…