Problem eşimde bende bı sıkıntı yok da sorun da yokdu tutmadıDaha 19 yaşındasın bu kadar stres yapma belki kendiliğinden olur. Problem neydi sizde ?
İnşallah o kadar çok emek verdikki onlara üzülüyorum nasip değilmişÜzülme daha cokkk gençsin. Kendiliğinden bile olur. Biliyorum eşinde problem var ama herşey Allah'tan. Bence bir müddet doğal yolla deneyin. Esin vitamin kullansın deneyin bakalım belki doğal yoldan olur. İkinizde daha coookk gencsinizz icini karartma
İnşallahÜzülme daha cokkk gençsin. Kendiliğinden bile olur. Biliyorum eşinde problem var ama herşey Allah'tan. Bence bir müddet doğal yolla deneyin. Esin vitamin kullansın deneyin bakalım belki doğal yoldan olur. İkinizde daha coookk gencsinizz icini karartma
İlk tüp bebek bir kızım olduTüp Bebek sürecim de her şey çok iyiydi hiç bir sıkıntı yokken tutmadı neden kızlar o kadar üzgünüm ki bı daha tüp Bebek yaptıracaklar durumunuzda yok
Benim eşim ameliyatta olmuşdu düzelmedi bizde zor denkleştirmiştik parasını o kadar kötü oldumkiİlk tüp bebek bir kızım oldu
2.tup bebek başarısız
3.de normal hamile kaldim.esim çinko evitami vitaminleri kullandı
Yasin genç uzulme
Yaşınız küçük 23 yaşından sonra devlet destekli raporlu da yaptırabilirsinizBenim eşim ameliyatta olmuşdu düzelmedi bizde zor denkleştirmiştik parasını o kadar kötü oldumki
Sanırım çok acele ettik bide çevre baskısı derkenYaşınız küçük 23 yaşından sonra devlet destekli raporlu da yaptırabilirsiniz
Gerçekten acele etmişsiniz. İnşallah en yakın zamanda bebişiniz olur. Benim 4 negatif denemem var, ve yaşım 38.Buna rağmen yine deneyeceğim. Üzülmek ilk aşamada normal. Sonra toparlanıyor insanSanırım çok acele ettik bide çevre baskısı derken
Devlette yaptırırsınız benim yaşım 34 ve 10 denememde tuttu pes etmeyin çevreyi de önemsemeyin bu sizin hayatınız sizin sınavınızTüp Bebek sürecim de her şey çok iyiydi hiç bir sıkıntı yokken tutmadı neden kızlar o kadar üzgünüm ki bı daha tüp Bebek yaptıracaklar durumunuzda yok
İnşallah çok haklısınızGerçekten acele etmişsiniz. İnşallah en yakın zamanda bebişiniz olur. Benim 4 negatif denemem var, ve yaşım 38.Buna rağmen yine deneyeceğim. Üzülmek ilk aşamada normal. Sonra toparlanıyor insan
Allah büyük inşallah tutar demiştik devlette 3 yıldan önce kabul etmeyince böyle yaptıkDevlette yaptırırsınız benim yaşım 34 ve 10 denememde tuttu pes etmeyin çevreyi de önemsemeyin bu sizin hayatınız sizin sınavınız
Allah razı olsun içim biraz ferahladiDaha 19 yaşındasınız biraz sakin olun. Çok gençsiniz daha. Doğal yollarla hamile kalmayı deneyin birkaç yıl. Yaşınız çok genç olduğu için bunu söylüyorum. Bana da yıllar önce doğal yolla çocuğun olmaz dedi doktor ama çok şükür ki oldu. Bu kadar aceleci davranmayın, zor süreçler bunlar sabırlı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?