Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kan yok. Gaz sancımız oluyor zaten. İkisinide aynı anda çıkarınca rahatlıyor. Karnıma masaj yaparak sıcak koyarak hafifletiyoruz. Birde karnına sıcak kiraz çekirdeği koyuyorum onun bir zararı olur mu ? Çünkü biz büyüklerde koymayın zararlı diyorlar
O aylarda gürültülü oluyor kakaları. Bir anda patlatıyordu benim oğlan. Bir sorun var sanıyordum. Kaka yüzünden çok tahlile gittik. Şimdi 9 buçuk aylık kaka yaparken ıkınıyor ve kızarıyor. Bana sorsalar şimdi zor yapıyor derim. Ama normali bu sanırım. Büyü ihtimal pozisyonu kaka yapmasını zorlaştırıyor bazen. Senin bebeğin de ıkınıyor mu? Zor yapıyordan kastın nedir?
Bizde de oluyor öyle. Gözleri kızarıyor, ıııııııı diyor, yüzünü şişiriyor. Bir bakıyorum taş gibi kaka.benimkinim bazen gözlerinden yas geliyo resmen. cok ikiniyo koku geliyo aha doldu diyorum bez bos. cok zorlaniyor yadoktora götürcem bakalim bu yasta neler cekiyorlar.
9 aylik oldu - 4 aylikken basladim ek gidaya su an yumurta, bal disinda yedigim herseyi tuzsuz denetiyorum oda yiyor. ekmegi cok seviyory kemirmesine izin veriyorum ama yutturmuyorum fazla.Bizde de oluyor öyle. Gözleri kızarıyor, ıııııııı diyor, yüzünü şişiriyor. Bir bakıyorum taş gibi kaka.
Kaç aylık? Demir ilacı kabız yapıyor. Ek gıda dönemi başladıysa 2 günkurusunu yarım fincan su ile haşlayıp, yiyeceği şekilde dilimleyince rahat yapıyorlar genelde. Kakayı yumuşatıyor.
Yumurta sarısı verniyor musun? Ben de tuzsuz veriyorum ama sabahları beyaz peyniri suda bekletiyorum biraz tuzunu alsın diye, o hafif tuzlu oluyordur. Ekmeği bizimki de çok seviyor. Sabah ve akşam bir dilim tam buğday ekmeğinin içini yediriyorum ben yemekle. Onda da tuz vardıe tabii.9 aylik oldu - 4 aylikken basladim ek gidaya su an yumurta, bal disinda yedigim herseyi tuzsuz denetiyorum oda yiyor. ekmegi cok seviyory kemirmesine izin veriyorum ama yutturmuyorum fazla.
9 aylik oldu - 4 aylikken basladim ek gidaya su an yumurta, bal disinda yedigim herseyi tuzsuz denetiyorum oda yiyor. ekmegi cok seviyory kemirmesine izin veriyorum ama yutturmuyorum fazla.Bizde de oluyor öyle. Gözleri kızarıyor, ıııııııı diyor, yüzünü şişiriyor. Bir bakıyorum taş gibi kaka.
Kaç aylık? Demir ilacı kabız yapıyor. Ek gıda dönemi başladıysa 2 günkurusunu yarım fincan su ile haşlayıp, yiyeceği şekilde dilimleyince rahat yapıyorlar genelde. Kakayı yumuşatıyor.
Yumurta sarısı verniyor musun? Ben de tuzsuz veriyorum ama sabahları beyaz peyniri suda bekletiyorum biraz tuzunu alsın diye, o hafif tuzlu oluyordur. Ekmeği bizimki de çok seviyor. Sabah ve akşam bir dilim tam buğday ekmeğinin içini yediriyorum ben yemekle. Onda da tuz vardıe tabii.
Normalde 7. Aydan sonra başlatıyorlar. Çok enteresan. Ben 7 de çeyrekle başladım. Zamanla tam sarıya döndüm. Yiyor bizimki bir sorun yok. Yumurta demir deposudur yavsarisini da vermiyorum. 1 yasina kadar beklemem iimis alerji yapa bilirmis. gerci hepimiz yumurtayla büyüdük ama doktoru dinliyorum yinede.
Normalde 7. Aydan sonra başlatıyorlar. Çok enteresan. Ben 7 de çeyrekle başladım. Zamanla tam sarıya döndüm. Yiyor bizimki bir sorun yok. Yumurta demir deposudur yavdoktorunu değiştirdin mi hiç? Ben 6. Ayda doktor değiştirdim. İkisine de sırmuştum hatırlıyorum, yumurta sarısını yedir dediler ısrarla.