Bebegim ultrasonda daha küçük görünüyor..Yardim!!!

TuGRaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
26
3
86
İzmir
Kizlar merhaba. 12 ay bekledikten sonra nihayet gebeyim.doktor kesenin etrafinda kanlanma oldugunu soyledi progesteron kapsul verdi.Son adet tarihim 28 temmuz. Bebegim dun 8 haftaya girdi ama ultrasonda bebek 7 haftalik görünüyor. Gec dollenme de olabilir dedi ama sagliksiz gebelik de olabilir kontrol edicez diyor doktor.
Boyle bir durumla karsilasan var mi kizlar.cok tedirginim.

benim ilk gebeliğimde kızım 3-4 gün geriden geliyordu. 40 haftalık bir sürede 3-4 günün lafı olmaz demişti doktorum. 40 haftayı bile doldurmadan 38+4 te doğum yaptım. gayet de sağlıklıydı.

Canim ilerliyorsa her gittiginde 1 haftanin lafi olmaz ama gelisimi durmus ise sıkıntı yani bir gun bile ilerlemiyorsa...

Adetim 14 gün geçmişti test yaptığımda normalde 1.5 aylık olmam gerekirken ben 2-3 haftalık hamileydim. İlk gittiğimde kese bile yoktu. Geç döllenmeydi. İçini ferah tut. Olmazsa başka bir doktora daha görün.

Canım bu çok sık olan bir durum çünkü ilk haftalarda sat a göre hesaplanıyor sen sat ta hamile olamayacağına göre 15 güne kadar gerilik normal sonra zaten yakalıyor bebiş

Canım benimde aynı şey oldu, 6. haftada gelişimi yavaşladı hatta kanama olduğu için ama sonradan topladı. Şu anda da 10 gün geriden gidiyor ama her kontrolde öyle olduğu için doktor geç yumurtlama kafana takma diyor, her şey normal diyor.

Benimde geç döllenme. Bazen 2 hafta geri çıkıyor bazen de 8 gun geride cikiyo. Bence hiç kafana takma

bende ayni sekilde yasadim gec dollenmeymis ilk aylarda gelisim geriligi soz konusu olamaz demisti drum.. kese etrafinda kan varsa yat dinlen bol bol beslenmene dikkat et stres yapma .. sagliksiz bi gebelikse dusukle sonuclanir hayirlisini dile icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…