- Konu Sahibi ankadilara
arkadaslar bebeğim 2 gundur inaılmaz huzursuz, uyumuyor dogru durust 15 20 dk uyuyor sonra uyanıyor , baslıyor aglamaya kucaga falan almakta onu sakinleştirmiyor illa emmek istiyor.Memedeyken sorun yok orda hafif uyukluyor falan ama bu seferde benim butun gunum iptal oluyor.İki dakka bi işime bakamıyorum anında uyanıyor baslıyor aglamaya, illa meme istedigi icin eşimde bişey yapamıyor ondaykende aglıyor.
2 gun once banyo yaptırmıstık acaba orda usuttuk mu diye dusunuyoruz karnından sesler geliyor cunku, surekli emiyor ve kusuyor aclıktan da degil heralde diye dusunuyorum, gazınıda surekli cıkarmaya calısıyorum ama sanırım bagırsaklarda gaz var ve onun sancısı .zeytin yagı ve rezene cayı ver dedi birkac tanıdık ama ben bilemiyorum guvenli mi ve işe yararmı diye, bu arada bebegimiz 1 aylık şimdiden tesekkurler
2 gun once banyo yaptırmıstık acaba orda usuttuk mu diye dusunuyoruz karnından sesler geliyor cunku, surekli emiyor ve kusuyor aclıktan da degil heralde diye dusunuyorum, gazınıda surekli cıkarmaya calısıyorum ama sanırım bagırsaklarda gaz var ve onun sancısı .zeytin yagı ve rezene cayı ver dedi birkac tanıdık ama ben bilemiyorum guvenli mi ve işe yararmı diye, bu arada bebegimiz 1 aylık şimdiden tesekkurler