Bebeğim uykusunda sıçrıyor.

mer_bet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
56
0
86
Bursa
şutarafagitti:1no2:KIZLAR EBIM BEBEGIM UYKUSUNDA BIRDEN OYLE BI SICRIYOKI ANLATAMAM YATAGININ BASINA CEVSEN KOYDUM AMA SESE ASIRI TEPKI VERIYO BIDE YARAMAZ OGLUM VAR BEBEK UYUKEN INADINA GURULTU YAPIYO NAPCAM BILEMEDIM HIC

benim kızımda aynı şekilde bazen ses olmadan bazen ses varken sıçrayıp duruyor, ürperip duruyor. bazen o kadar sık oluyor ki uykuya dalamıyor bi türlü, bi rahatsızlık olduğunu düşünmedim ama bilemiyorum.. ben okuyorum ya da kucağıma alıp uyutuyorum...

şutarafagitti:1no2:KIZLAR EBIM BEBEGIM UYKUSUNDA BIRDEN OYLE BI SICRIYOKI ANLATAMAM YATAGININ BASINA CEVSEN KOYDUM AMA SESE ASIRI TEPKI VERIYO BIDE YARAMAZ OGLUM VAR BEBEK UYUKEN INADINA GURULTU YAPIYO NAPCAM BILEMEDIM HIC

canım uyurken ellerini serbet bırakıyosan kollarını oynatınca sıçrıyo olabilir. benim kızım öyle kollarını oynatıp kendisini sıçratıyo sonrada uyanıyo o yüzden penye battaniyesine kollarını iki yanına gelecek şekilde koyup sarıyorum sıkı değil ama bu seferde çok bunalır

evet cnm arkadaşında dedigi gibi battaniyenin yanlarına ellerini sıkıştır hem üşümez hemde ellerinden ürkmez uzunca uyuyr

Back
X