Bebeğim uykuya direniyor

Atanamayankomedyen

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
239
223
23
Merhaba kızlar 37 günlük bebeğim uykuya direniyor memede ya da kucakta uyuyor beşiğe ya da başka yere yatırdığım an gözlerini açıyor sürekli memede olmak istiyor özellikle gündüzleri hiç uyumak istemiyor geceleri de zor uykuya dalıyor ne yapacağımı şaşırdım normal mi acaba benim gibi olan var mı?

Kundak yapıyor musunuz?

İlk başlarda yapıyordum ellerini içine sokunca bağırıyordu ellerini dışarı çıkarınca uyuyordu şu an yapmıyorum ama
Yarım kundak yapıp emzik vererek deneyin derim ben. İlk günlerden itibaren bebeğimi bu şekilde uyutuyorum ve geceleri deliksiz 5-6 saat uyuyor. Şu an 2 aylık kundak yapınca ilk başlarda huysuzlanıyorlar. Piş piş sesi yapın, loş ışık ve serin bir ortam olsun. Bu şekilde uykuya dalar diye tahmin ediyorum. Bebeğiniz daha çok küçük, kundağı anlayacak yaşta değil

Benimki de öyle ve çözüm bulamadım gündüzleri kucağımda uyuyor ne yazık ki. Gece de ilays kundak aldım ellerini çıkaramıyor onunla uyutuyorum

Bir de gün içerisinde çok uyanık kalıyorsa fazla uyarılıyor olabilir. Fazla uyarılmak da uyumayı zorlaştırıyor. Şu an günde 4-5 belki 6 saat uyanık kalması yeterli ki o da en fazla.

Bir de gün içerisinde çok uyanık kalıyorsa fazla uyarılıyor olabilir. Fazla uyarılmak da uyumayı zorlaştırıyor. Şu an günde 4-5 belki 6 saat uyanık kalması yeterli ki o da en fazla.
Dünden beri uyanık kalma süresi iyice uzadı neredeyse doğru düzgün uyumadı uykusu var ama uyumaya direniyor memeyle kavga ediyor meme ağzında ama ağlıyor altı temiz üstten de alttan da gaz çıkardı ama asla dalamıyor sürekli mız mız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…