Bebeğim uyumuyor lütfen yardım! !!!

İki buçuk aylık akşam sekiz dokuz gibi uyuyor ve gece iki üç beş gibi kalkıyor ve sabahları çok erken uyanıyor saat on gibi banyo yaptırıyorum anca o zaman biraz uyur oda en fazla bir saat valla bizde bugün battaniye de sallamaya geçtik
Battaniye zor olurda hamak tipi sallanan beşiklerden alabilirsin.daha az yorulursun hemde iyi uyur.

İkizlerim var sallamadım hiç anakucağı aldım ev tipi yedirip yatırırdım kendi kendilerine uyurlardı. Uyusunlar diye uğraşmadım hiç. Saatleri var uyku, o saatleri geçirmeden uyut. Sonra aşılır zaten.
Malesef herkes siz kadar şanslı değil.benim oğlum uykusu gelince daha çok huysuzlanıyo ağlıyo.her bebekte aynı takdik tutmuyo malesef.kızım meme emerken uyur kalırdı bu uyuyo ama yatağa koyduğun an gözler faltaşı gibi.öyle uslu bebeğim olsa 2-3 daha doğururum:anneadayı::KK70:

Malesef herkes siz kadar şanslı değil.benim oğlum uykusu gelince daha çok huysuzlanıyo ağlıyo.her bebekte aynı takdik tutmuyo malesef.kızım meme emerken uyur kalırdı bu uyuyo ama yatağa koyduğun an gözler faltaşı gibi.öyle uslu bebeğim olsa 2-3 daha doğururum:anneadayı::KK70:
Şuan 32 aylıklar uyku konusunda evet şanslıydım ama uslu oldukları asla söylenemez :))

Bebegin huyu da şans vallahi maşallah her çocuk aynı değil benim ki ilk ay çok efendiydi :-) bende hep öyle olacak sandım yanildim :-(

16 ayligiz hala uyumuyoruz ☺ kabullenirsen daha az sinirlenirsin cnm huyu bpyle demek ki yetio 10 dakika

16 ayligiz hala uyumuyoruz ☺ kabullenirsen daha az sinirlenirsin cnm huyu bpyle demek ki yetio 10 dakika
Ama ben öğretmenim ve okula gidicem kaynanam yada annem bakacak nasıl bakacaklar bu şekilde bilmiyorum gerçekten tek derdim onun bi düzene girmesi nasıl olacak bilmiyorum ama

Anason ve rezene çayı veriyordum ben ama bir iki çay kaşığı çünkü daha minnak

Ama ben öğretmenim ve okula gidicem kaynanam yada annem bakacak nasıl bakacaklar bu şekilde bilmiyorum gerçekten tek derdim onun bi düzene girmesi nasıl olacak bilmiyorum ama
Sessiz ortamda uyutmayo denedin mi cnm kimse yokken.benim oglanin ritueli ninni aciyorum telefonda yanina uzaniyorum uyuyoruz

Sessiz ortamda uyutmayo denedin mi cnm kimse yokken.benim oglanin ritueli ninni aciyorum telefonda yanina uzaniyorum uyuyoruz
Zaten evde üç kisiyiz eşim de işe gidiyor ev gayet sessiz zaten herhangi bir ses çıktı mı hemen uyanıyor sanırım kabullenmem lazım şimdi uyuyor çok şükür :halay:

İki buçuk aylık akşam sekiz dokuz gibi uyuyor ve gece iki üç beş gibi kalkıyor ve sabahları çok erken uyanıyor saat on gibi banyo yaptırıyorum anca o zaman biraz uyur oda en fazla bir saat valla bizde bugün battaniye de sallamaya geçtik
Gece uyuması daha iyi aslında. Uykusunu alıyor demekki. İşe başladığınız zaman sizin için de iyi olur . Gece uyumasa bu sefer de siz uykusuz kalırsınız.

Başucunda radyo aç hafif bir sesle. Bebeği yatağa bırak odadan çık. Benim kız küçükken bazen öyle uyurdu ben de işlerimi yapardım.

Hala ben odadayken uyumaz. Ben yan odasındayım şimdi o da yatakta uyumak için dönüyor yatakta. Kendisi 19 aylık bir cadı.

Bebekler hep açlıktan uyumaz derler o büyükler. Ama yetişkinler gibi aşırı doygun olan bebeklerin de rahatsız olup uyuyamayabileceklerini akıllarına getirmezler.

Gaz ilacı bir işe yaramaz bebeğinizin bağırsak hareketlerini de yavaşlatıp sindirim sistemini bozuyorsunuz.

Canim ağlamasin da inan o birsey değil. Benim kızın ilk altı ya uyanık ağlamaDigi resmi yok ya uyurken ya çıkarken resim çekilmiş çünkü hep öyleydi

Benim kızımda öyleydi inanın. Bi ara o kadar bıkmış o kadar yorulmuşum ki anlatamam. Ağlaya ağlaya sallardım. Uyku eğitimi verdim ben. Ama bu eğitim 4. Aydan sonra veriliyor. Ben 7. Ayında öğrenip verdim. Çok şükür şuan o kadar rahatım ki. Yatırıyorum beşiğine kendisi uyuyor. Gece uyanıyordu devamlı mama için şimdi büyüdü gece onu da istemiyor sabaha kadar uyuyor maşallah

Benim ilk oğlum hiç durmadı. Çarşafta sallıyorduk. Bazen kimseyi bulamayıp kendi kendime sallıyordum. Sonra eşim eve salıncak kurdu. Bi ucunu pencerenin kulpuna bi ucunu kapının kulpuna.. ayy ne çektim. Şimdi ikinci daha 1 aylık.. pek uykusu yok. Dün artık sallarken oturup ağladım.

Back
X