Bebek Beslenmesi bebegim uyumuyor yardim lutfen :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SensiZ_mi_asLa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
50
15
38
35
Kütahya
43 gunluk bebegim sirt ustu yatirip uyutamiyorum uyanik kalma suresi 3 4 saati buluyor aglaya aglaya iyice strese girip temelli uyumuyor.emzirip yuz ustu yatordigimdada agliyor uyutmak icin denemedihim yontem kalmadi. Son 1 haftadir boyle onceden emzirip altini degistirdigimde anakucagina birakip salliyordum kendi kendine uyuyordu.gaz problemimiz var bunun icinde zingo maflor kullaniyorum.hic kindak yapmadim sirt ustu yatirdigimda surekli elleeini ayaklarini oynatiyo gozleri kapalida olsa uykuya dalamiyor.hep mizikliyor gece gunduz ayni.bana bu konuda yardimci olabilcek ayni sorunu yasayan annelerin yardimina ihtiyacim var :(

Gazdadır Can'ım. Bende zincir kullandım faydasını görmedim. San simblex kullanıyorum 3 aydır. Rahatladık . Gaz olmayınca uykusuda iyi

2 saatten az emzirmeyin diyolar ama benim oglusum hep emmek istiyor hele kakasini yapacaksa veya gaz cikartacaksa adeta cildiriyor meme icin memeyi kapisini gorseniz 1 hafta ac biraktimi sanirsiniz :( bu gaz sorunu yuzunden uyku duzenimizde bozuldu emzirip yatoriyorum cirpinip kalkiyo yenden emmek istiyo gazini cirat derken bu defa uykusu aciliyo bole defalarca ugrastiktan sonra temelli uyuyamiyor hep avaz avaz aglamaya basliyo kiyamiyorum cozum bulamiyorum :(

Bazen ole hale geliyoruzki bezini bile emerken degistiriyorum sirt ustu tatirinca agloyor kizarip morariyor adeta bi mememde susuyor :( napicam bole bilmiyorum uykusuzluguma yorgunluma aldirmiyorumda yavrumun aci cektigini gormek bilmek beni mafediyo

Gaz ilacını değiştir Can'ım. Bebeğim seninki gıbıyken telefona elektrikli süpürge sesini indirdim onunla uyuturdum. Çok faydasını gördüm.tavsıye ederım

Doymuyor olabılır. Mama versene. Küçükken bende çok ağlarmışım annem mama vermiş susup kalmışım

Dr tavsiyesiyle zonco maflor ikisini birden kullaniyoruz karni sisiyo en son duruma gelince faydasi varmi cozemedim karni hep sis arada gaz cikariyor ginde 1 kez veya 2 kez kaka yapiyor tabi onlari yapana kadarki eziyetimizi sormayin artik.mama vermiyorum emiyor simdilikte yetiyor sutum.dr kilo alimi gelisimi beslenmesi yerinde dedi aglamalari kesilmeyince kulak iltahabi varmi diyede kontrol ettirdim ole bi sorunda cikmadi tek sorunumu gaz ve uyku duzensiLigi bu gaz olayini en aza indirmenin bebegimi rahat ettirmemin bi yolu yokmu.bu arada hergun yikiyorum sakin oldugu zamanlarda karnina zeytin yagi ve adacayi yagiyla oguyorum daha napabilirim bilmiyorum.ilk bebegim sanirim.iyi bi anne olamadim onu dunyaya getirdim ama hep aci cektiriyorum :(

Ac mi acaba diye cok denedim.onu iki memeyi emdikten sonrada hala agladigi uyumadigi zamanlar acaba doymuyomu dedim.mama yapip icirdim ama.ondan sonrada agladi gaz cikartirkende baya bi kusuyor o zamanda.fazla geliyor hazmedemiyor bide ondan huzursuz oluyor

Doktorun tavsıye ettıgı ilaç her bebeğe faydalı olmaz. Kullandığım gaz ılacını bana doktor önermedi. İnternetten araştırdım. Çok şükür bebeğime ıyı geldı. O ilaçta sabit kalma. Günde bır ıkı gaz çok az

Back
X