Ben belli yasa kadar memed uyuttum . Sonra birden meme yi bırakıp yan dönmeye başladı 28 aylık gündüzü biraktik emmede , bu aralar beşiğine git hadi diyorum yuvarlanıp gidiyor. Sabaha kadar kesintisiz uyuyor. 30 aylık Bence zorlamayın ihtiyacı meme ise verin .Merhaba bebegim cok hsreketli besikte asla uyku moduna gecmiyor hep ayaga kalkmak istiyor ustune bastirmam gerekiyor uyusun diye enson memede uyutmaya basladim cunku asla yatayim uyuyayim moduna gecmiyor surekli ayakta durmak istiyor bebegimi nasil besiginde uyutabilirim uyku egitimi vermistim ama ayaklandiktan sonra tum emeklerim gitti
Merhaba 10bucuk aylik. Sizinki memede uyumasi rahatsizlik vermemis ama ben memeden yerine koyunca uyaniyor 4 5 kez tekrar memeye alip koyuyorum ve gunduz uykusu suan gunde 2 kez yarim saat. Yani benim icin bir sorun haline geldi desteksiz uyutabilmek icin uyku egitimi de aldim ama bebegim ayaklaninca yatakta yatmamaya basladi ayaga kalkmaya calisti hep ben de tekrar memeye döndümBen belli yasa kadar memed uyuttum . Sonra birden meme yi bırakıp yan dönmeye başladı 28 aylık gündüzü biraktik emmede , bu aralar beşiğine git hadi diyorum yuvarlanıp gidiyor. Sabaha kadar kesintisiz uyuyor. 30 aylık Bence zorlamayın ihtiyacı meme ise verin .
Bence 10 buçuk aylık bebekten çok şey bekliyo gibisiniz. Ama gündüz uykusunun saati az geldi bana tabii eğer kendi isteğiyle kalkıyosa başka. Ama meme destekli uyutmak istemiyorsanız başka bi ton alternatif var. Emzik kullanıyosa emzik, uyku arkadaşı, sahiplendiği bi battaniye, oyuncak, piş piş sesi. Ya da emzirerek uyutmak yerine yanına yatarak uyutmayı deneyebilirsiniz. Poposuna pişpiş yaparak uyutmaya deneyebilirsiniz. Bebek sonuçta sizi yanında istemesi kadar doğal bişey olmamakla birlikte desteksiz uykudan vazgeçip daha zorlayıcı bi yöntemle uyumaya çalışması da çok yorucu bunu da anlıyorum yaşadım. Ve 2 buçuk yaşında şu an 9 aydır hiç yaşamadığımız kadar uyku sorunu yaşadık. Sandığınız gibi sürekli böyle olmasını beklemeyin. Bunun 1 yaşı 2 yaşı var. Ataklara denk gelince dişe denk gelince yeni bi beceri edinince bozulması çok çok normal.Merhaba 10bucuk aylik. Sizinki memede uyumasi rahatsizlik vermemis ama ben memeden yerine koyunca uyaniyor 4 5 kez tekrar memeye alip koyuyorum ve gunduz uykusu suan gunde 2 kez yarim saat. Yani benim icin bir sorun haline geldi desteksiz uyutabilmek icin uyku egitimi de aldim ama bebegim ayaklaninca yatakta yatmamaya basladi ayaga kalkmaya calisti hep ben de tekrar memeye döndüm
Desteksiz uyutmak 10 aylık bir bebekten çok şey beklemek değil mi?. Belkide sorun gündüz az uyumasidir . Anca pışpış sesi açıp poposuna pışpış yapın.yada ninni açın emzirip pis pislayin sonra . Uyku rutini ve uyku saatlerine sadık kalın. Gece ve gündüz aynı saattlerde uyutun. Gündüz uykusunu alamayan bebek gece yorgun olur uyumakda zorlanır. Gündüz 2uykuMerhaba 10bucuk aylik. Sizinki memede uyumasi rahatsizlik vermemis ama ben memeden yerine koyunca uyaniyor 4 5 kez tekrar memeye alip koyuyorum ve gunduz uykusu suan gunde 2 kez yarim saat. Yani benim icin bir sorun haline geldi desteksiz uyutabilmek icin uyku egitimi de aldim ama bebegim ayaklaninca yatakta yatmamaya basladi ayaga kalkmaya calisti hep ben de tekrar memeye döndüm
Yanitiniz icin tesekkur ederim ama benim besigine koyiyim kendi uyusun gibi bir amacim yok. Besikte yanina yatayim pispis yapayim filan istiyorum ama asla yatmıyor ille ayaga kalmak istiyor uyku moduna geciremiyorum sorunum buBence 10 buçuk aylık bebekten çok şey bekliyo gibisiniz. Ama gündüz uykusunun saati az geldi bana tabii eğer kendi isteğiyle kalkıyosa başka. Ama meme destekli uyutmak istemiyorsanız başka bi ton alternatif var. Emzik kullanıyosa emzik, uyku arkadaşı, sahiplendiği bi battaniye, oyuncak, piş piş sesi. Ya da emzirerek uyutmak yerine yanına yatarak uyutmayı deneyebilirsiniz. Poposuna pişpiş yaparak uyutmaya deneyebilirsiniz. Bebek sonuçta sizi yanında istemesi kadar doğal bişey olmamakla birlikte desteksiz uykudan vazgeçip daha zorlayıcı bi yöntemle uyumaya çalışması da çok yorucu bunu da anlıyorum yaşadım. Ve 2 buçuk yaşında şu an 9 aydır hiç yaşamadığımız kadar uyku sorunu yaşadık. Sandığınız gibi sürekli böyle olmasını beklemeyin. Bunun 1 yaşı 2 yaşı var. Ataklara denk gelince dişe denk gelince yeni bi beceri edinince bozulması çok çok normal.
Yeni beceriler kazandığı zamanlarda böyle olması çok normal. Yürümeyi öğrendiğinde de oturmak istemeyecek. Kasmayın kendinizi bunların hepsi bi gelişim basamağı ve geçiciYanitiniz icin tesekkur ederim ama benim besigine koyiyim kendi uyusun gibi bir amacim yok. Besikte yanina yatayim pispis yapayim filan istiyorum ama asla yatmıyor ille ayaga kalmak istiyor uyku moduna geciremiyorum sorunum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?