Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba 52 gunluk bir bebegim var sorun su ki uyumuyor gunduzleri bizimle birlikte hep gozleri acik 5 dakika uyudugunda da hemen uyaniyor elleri ayaklarini surekli cirpiyor 10 gundur huyu degisti artk gunduzleri uyumuyor toplam 1 saat bile esneye esneye gozleri kizariyor her yolu denedim tam uyudu derken pat aciyor gozlerini bu sorunu yasayan var mi
Denedim hic kundak yapmadigim icin agliyor ıkınmaya basliyor sıkılıyor birde el kol hareketleri cok fazla olmadiginda bile uyumuyor yok oyle bakiyor surekli huysuz oluyor birdaha butun gun uykusuz
Denedim hic kundak yapmadigim icin agliyor ıkınmaya basliyor sıkılıyor birde el kol hareketleri cok fazla olmadiginda bile uyumuyor yok oyle bakiyor surekli huysuz oluyor birdaha butun gun uykusuz
Biliyorum cok zor ama sabretmen lazim. Ben de daha 40 i cikmadan oglumun sabah 8 den aksam 10 a kadar hic uyumadigi zamanlari bilirim. Yani resmen gozune kiprit copu konmus gibi beklerdi ama uykusuzluktan gozler kizarir siser sararir sen stres olursun. Yani bence bu donemde stres yapma sak8nligini koru cunku biz stresli olunca onlarin uykuya dalmasi emmesi falan cok etkileniyor. Rezene ic sen bol bol. Hem sana sut yapar hem de cocuga uyku verir
Evet tam olarak benim kızımdan bahsetmişsiniz :) 45 günlük şuan. İlk 10 gün çok muntazam uyuyordu sonra huyu değişti el kol hareketlerinden dolayı hep uykusu bölünüyordu kendi kendinş gerine gerine ellerini yüzüne vura vura uyandırıyordu. Gün içinde toplasanız 1 2 sat ya uyur ya uyumazdı. Yarım kundak yapmaya başladım son 3 gündür. Ayakları daha serbest ama ellerini kıpırdatamıyor çok sıkı değil elbette ama en azından kendini kormıtamıyor. Biraz daha işe yaradı gibi en azından 10 dk lık uykusu 20 25 dk sürüyor artık Bakalım büyüyecekler ama bizi de baya yıpratacaklar Canları sağolsun Allah sağlık sıhat versin inşallah he bide bol uyku