Bebeğim uyumuyor

imissyou

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
8
1
6
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım size sormak istediğim bişi var 9 aylık bebeğim gündüz yarım saat ya uyuyor ya uyumuyor gece de saat 2de uyuyoruz sabah en geç 9da uyanıyor aranızda bebeği benim gibi psikopat olan var mı? doktor dişten diyor ama bu diş bi türlü çıkmadı önerilerinizi bekliyorum siz nasıl uyutuyorsunuz?

Bizimki daha 2.5 aylık ve sizinki gibi psikopat gündüz en fazla toplam 1 saat uyuyor o da 20 dk sekeremeler şeklinde. Gece 10 da uyuyor sabah 6 da kalkıyor. Tabi gece uykusu deliksiz değil 2 saate bir emmek için uyanıyor. Ya sabır deyip düzelmesini bekliyorum. Doktor o uyku ona yetiyordur dedi

Kkizlar hic düzelmesini beklemeyen bendede bir canavar var bi günü bi gününü tutumaz 1 yasinda hala ayni uykusuz geceler aglamalar daha çok uzun yollar var :)

Ya kizlar sizinki psikopatsa benim ki acaba neydi:-\ benim oglum bir yasinda hic abartmiyorum sekiz ayi dolana kadar ailece uyumadik sabahlara kadar hep oturduk.rekorumuz aksam sekizden ertesi gün aksam 4 bucuga kadar uyumamasi olmustu.ve bir gun degil iki gün degil 8 ay bu böyleydi.kafayi yiyecektim ki o uyumaya basladi Allahtan.ve bu tip cocuklara hic birsey islemiyor.hani diyorlarya rutin olusturun banyo masaj vs.olmuyor iste ne yaparsan yap bildiklerini okuyorlar

ayy inanmıyorum ya demek ki çekicez öyle gündüz zır zır ağlar beni dışarı çıkar ilgilen oyun oyna diye bilmiyorum ki ne yapıyım çok şükür ki bi tane diyorum şimdiki nesil çekilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…