Bebek Beslenmesi Bebeğim uyumuyor:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mehmetinhaticesi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
44
20
8
33
23 günlük bebeğim var. Bi türlü uyumak bilmiyor. Emzirirken uyuyo yatağına koyunca uyaniyo. Sürekli emmek istiyo. Bi memede susuyo bide omzumuzda gezdirirken. Aç heralde die tereddutte kalıp mama verdim ama malesef yine uyumadı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Allah yardımcın olsun canım banyo yaptırmayı deneyebilirsin birde yatarak emzirmeyi hani yanından kalkması kolay olur bebekler 40 gün boyunca böyle olabiliyor sonra değişiyorlar gece gündüz kavramı oluşuna duzeliyor

Banyoda yaptırdık uyumadı. Babasının göğsüne yatırdım orda deliksiz uyuyo. Ona da alışır mı acaba die korkuyorum kendi yatağında hiç uyumuyo

Banyoda yaptırdık uyumadı. Babasının göğsüne yatırdım orda deliksiz uyuyo. Ona da alışır mı acaba die korkuyorum kendi yatağında hiç uyumuyo
Gece gündüz böyle hiç uyumuyor mu babasının göğsüne alışmış olabilir belki birde üzerine bir kat daha giydirmeyi deneyebilirsin yatağını sevmemişte olabilir

Normalde uyuyo aslında gece uyudu mesela. Sabah 6dan sonra yine uyumadı ama gaz sorunumuz var sanırım çünkü babasının göğsünde yatarken baya gaz cikariyo

Normalde uyuyo aslında gece uyudu mesela. Sabah 6dan sonra yine uyumadı ama gaz sorunumuz var sanırım çünkü babasının göğsünde yatarken baya gaz cikariyo
Tatlım kimyon çayı içir rezene çayı falan kimyonu kendin hazırla yarım çay bardağı kaynamış suya çay kasiginin ucunda kimyon at soğusun içir kendinde iç hem rahatlatıyor hem uyku yapıyor

3 aya kadar bebeklerin uyku düzeni anca oluşuyor bu süre içinde bizdr napsakta uyusa diye debeleniyoruz. Aynı şeyleri bende yaşadım yatarak emzşriyodum yanından kaltığım an uyanıyodu uyurken yatağına koyduğumda uyanıyodu bütün gün uyumak neymiş bilmiyoduk akşam olunca sabaha kadar ellemesem uyanmazdı. Şimdi 3 aylık olduk sabahları 1-1.5 saat öğleden sonra da 2 -2.5 saat kadar uyuyor akşam 9-9.5a kadar uyumak için uğtaşıyoruz sabaha kadarda 2 3 kere uyanıp emip uyuyor bi daha. Tavsiyem uyutmak için çok zotlamayın bebeğinizidr kendinizide hırpalamayın. Aç olma ihtimali var minicik mideleri olduğu için çok öabuk sindirip acıkıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…