• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim uyuyor ben uyuyamıyorum

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
115
-9
16
23
Bebeğim gündüz uyuyor gece uyuyor 3 aylık daha ama ben geceleyim iki satte bir kalkıp sabahda 8 de uyandığı için uykusuz kalıyorum gündüz o uyurken uyumaya çalışıyorum uyuyamıyorum yatağa yatıyom yok uyku gelmiyo yataktan baş ağırısyla kalkıyorum akşamleyinde 8 de uykuya geçiyor bebeğim ben gene 8 de yatamıyprum 10 a doğru uyuyom oda zar zor çok uykusuz kalıyorum geceleyin zırt pırt uyanıyorum napıcam bu uykusuzlumun nedeni nedir yaşayan varmı hormanlardan dolayımı ne

Ya benim kızımda tam 3 aylıkken ben böyle bir döneme girmiştim. Çok güzel uyuyordu ben asla uyuyamıyordum ezanla uyuyup daha doğrusu bayılıp iki saat sonra bebeğe uyanıyordum. Neden olmuştu bilmiyorum ilk iki ay hep iki saatte bir kalk emzir temposundan mı kaynaklı ,stres kaygı mı bilmiyorum. Neler neler denemiştim. Bitki çayları içerdim,loş ışık yapardım.Eşimle gece yürüyüşe çıkıyorduk. Çocuğu bebek arabasına koyuyorduk tepe yokuş yürüyorduk ki ben yorulup uyuyayım diye 😀😀 15 gün kadar sürdü sonda kendiliğinden geçti. Bu arada kızımın en güzel uyuduğu zamanlarıydı kaçırdım. Hatta derdim keşke uyansa da onla uğraşsam 😀😀

Ben gündüz bebemle uyuyorum ama kesintisiz gece uykusu olmadığı için yerini tutmuyor

Bebeğim gündüz uyuyor gece uyuyor 3 aylık daha ama ben geceleyim iki satte bir kalkıp sabahda 8 de uyandığı için uykusuz kalıyorum gündüz o uyurken uyumaya çalışıyorum uyuyamıyorum yatağa yatıyom yok uyku gelmiyo yataktan baş ağırısyla kalkıyorum akşamleyinde 8 de uykuya geçiyor bebeğim ben gene 8 de yatamıyprum 10 a doğru uyuyom oda zar zor çok uykusuz kalıyorum geceleyin zırt pırt uyanıyorum napıcam bu uykusuzlumun nedeni nedir yaşayan varmı hormanlardan dolayımı ne
Ben 18 ay boyunca böyleydim

Korkutmak gibi olmasın bunlar iyi günleriniz 😊

Back
X