• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim uyuyor hep

RojininAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
56
1
16
23
Pazar günü hastaneden çıktım cuma doğum yaptım bebeği?mi 5 günlük sezeryan oldum en başından beri sürüm hep güzel geliyordu bebeğim emmiyor ama biberonda verdiğim zaman yiyor ama emzirdigim zaman hemen uyuyakaliyor hazır mama kullanmıyorum hem sagip veriyorum biberonda hem de emzirmeye çalışıyorum ayaklariyla falan oynuyorum ama çok uyanmiyor ne yapsam

Satılık varsa uyku hali oluyor. Mutlaka sık sık besleyin Islak mendille silin yüzünü oda olmazssa altını açın silin ıslak mendile uyandırın emsin ten tene temas yapın üstünü çok giydirmeyin sicakda uyumasına neden olur . Mutlaka 2 saatte bir emzirin sutunuzde varmış . Benimde bebeğim öyleydi 1 saaat uyandirmaya çalışırdim tam turururup emziriken hemen uyurdu hadi baştan tekrar uyandiririmdim. 40. Günden sonra düzeliyor kendi kendine uyaniyorlar. Biberon kullanmazsanız daha iyi redde neden oluyor kaşık biberonu yada siringayla verin.

Back