Bebeğim var mı yok mu ?

vampirellamaria

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
103
30
13
29
Slm kızlar yarın ( hatta saat itibariyle artık bugün ) adet olmam gerekiyor ama Bnden bugün öğlen biraz damla damla kahverengi akıntı geldi iç çamaşırıma gelmiş biraz bide tuvalette su gibi geldi çişimle beraber tuvalet kağıdına gelmiyor ama kasıklarımda da (özellikle sol. Kasığımda) ara ara ama şiddetli ağrılarım oluyor yerleşme kanaması olabilir mi acaba diye dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı fakat bu ay tam ovulasyon günlerinde ilişki yasadım belirtilerimde var tabi eğer piskolojik değilse tek çizgiyi görünce çok ağladım çünkü bu ay çok çalışmıştım ve çok umutluydum ama burda ki olanları görünce umutlandım tekrar sizce adetin başlayacağına. Mı işaret bu leke akıntı yoksa yerleşme olabilir mi yada sizce hamileysem neden negatif çıktı kafayı yicem yardım edin

Slm kızlar yarın ( hatta saat itibariyle artık bugün ) adet olmam gerekiyor ama Bnden bugün öğlen biraz damla damla kahverengi akıntı geldi iç çamaşırıma gelmiş biraz bide tuvalette su gibi geldi çişimle beraber tuvalet kağıdına gelmiyor ama kasıklarımda da (özellikle sol. Kasığımda) ara ara ama şiddetli ağrılarım oluyor yerleşme kanaması olabilir mi acaba diye dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı fakat bu ay tam ovulasyon günlerinde ilişki yasadım belirtilerimde var tabi eğer piskolojik değilse tek çizgiyi görünce çok ağladım çünkü bu ay çok çalışmıştım ve çok umutluydum ama burda ki olanları görünce umutlandım tekrar sizce adetin başlayacağına. Mı işaret bu leke akıntı yoksa yerleşme olabilir mi yada sizce hamileysem neden negatif çıktı kafayı yicem yardım edin

Yerleşme kanaması olabilir canım. Bazen test te o kadar erken çıkmaya biliyo. Eğer elinde test varsa yarın sabah aç karnına ilk idrarla tekrar la. Eğer gene negatif olursa bi kaç gün daha bekle eğer adet olmazsan kan testi yaptırırsın. Sıkma canını. Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)

Amin Can'ım inşallah hepimizin ayyy inşallah dediğin gibidir çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir tabi inşallah adetim gelmez :( ama içime su serptin çok saol tatlım :)

Üzülme canım.. bir gün sen de buraya hamileyiiiiimmm yapacaksın inşallah. Buna simdi inanmiyorsun değil mi ben de öyleydim şimdi ise hamileyiiim :) cok şükür insallah sende olacaksın

sıkma canını eğer regl de olsan elbet bir gün o duyguyu yaşayacaksın. benim ilk ayımda çok umudum vardı abuk sabuk bi kanama yaşadım yerleşme sandım meğer değilmiş çok üzüldüm senin gibi. bir sonraki ay akışına bıraktım üzerine düşünmedim günleri saymadım ve mutlu haber beni buldu. yani özetle haytından bu stresi çıkartır üzerine çok düşünmezsen her şey daha kolay oluyor. tabi umarım bebişin seninledir yoksa da sakın üzme kendini inanmak başarmanın yarısıdır bir gün mutlaka olur :)

Merhaba kızlar bende gecen ay ıcınde esımle yumurtlama gunlerımde ılıskıye gırdık korunmasız bu ayın 12 sınde refl olmam gerekıyo ne zaman test yapmalıyım

Mrb bende bu ay yumurtlama tarihlerime dikkat ettim son Bikaç gündür sol kasığımda batma ve kasılmalar oluyo gün içerisinde yorgunluk ve uyku hali sıklaşmaya başladı adetime de 5 gün var çok ümitleniyorum Sizce bu belirtiler hamilelik le alakası varmıdır bilgi verir misiniz tşk ederim ☺️

Selam canım bende de aynı anlattığın gibi kahverengi leke gelmişti ve kasıklarımda sağ sol ara ara ağrı batmalae felan oluyodu ve iştahım artmıştı adetim 3 gün gecikince test yaptım çıktı hastaneye gittim kan verdim muayene oldum ve şuan hamileyim Rabbime şükürler olsun sendehamilesindir diye tahmin ediyorum ama sen erken yapmışsın testi batın ne zaman senin

Mrb bende bu ay yumurtlama tarihlerime dikkat ettim son Bikaç gündür sol kasığımda batma ve kasılmalar oluyo gün içerisinde yorgunluk ve uyku hali sıklaşmaya başladı adetime de 5 gün var çok ümitleniyorum Sizce bu belirtiler hamilelik le alakası varmıdır bilgi verir misiniz tşk ederim ☺️
Tabimkide alâkası vardır ama psikolojikte olabilir bekledigin için ins hamilesindir bende de bu belirtiler olmuştu adetini bekle ve olmazsan 2 3 gün icerisinde test yaparsın

Bende bu ay hamile kalmasaydım uygulucaktım ama gerek kalmadı Allahıma şükürler olsun:halay:sağan kürünü içip hemen hamile kalan çok duydum ins öyledir canım ins hamilesindir :anneadayı::KK68:

Kızla kaaıklarımda agrı yorgunluk uykuya megılımde var sabah ve bazen bulantılarımda oluyo bebegımızın olmasını cok ıstıyoruz ınsallah olur ya

Sağol canım ben de hemen belirtiler oluşmaya başlamıştı bide doğru düzgün yemek yemiyodum iştahım aşırı arttı sonra kasıklarımda batmalar felan oluyo midem bulanıyodu ara ara batıma daha 10 gün vardı belki de ama ben belirtileri yaşamaya başlamıştım düşün

Back
X