Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen çıktıTesti atarmisiniz 3 tane pozitifse pozitiftir sonradan mi çıktı çizgiler hemen mi
Hemen çıktı
Testi atarmisiniz 3 tane pozitifse pozitiftir sonradan mi çıktı çizgiler hemen mi
Fotoğraf atın
Hayırlı olsun hamilesiniz kan verin en kısa zamanda
Teşekkür ederim su anda bazı problemlerden dolayı hastaneye gidemiyorum kendimi hamile olduğuma inandirip sonra doktora gidince ters bişey çıkmasından çok korkuyorumHayırlı olsun hamilesiniz kan verin en kısa zamanda![]()
Canım benim yüzde bir ihtimalle oluyor o dediğin.. Yani hamilesiiinnKizlar merhaba idrar testi pozitif cikipta kan testi negatif çıkan hamile olmayan var mı böyle bir durum olabiliyor mu ben idrar testi yaptım üç kere pozitif çıktı ama henüz hastaneye gidemedim kendimi heveslendormek istemiyorum
Cook teşekkür ederim bazı sıkıntılardan dolayı hastaneye gidemiyorum ve hastaneye gidemedigim için o kadar olumsuz şey söyleyenler oldu ki moralim çok bozulmuştu çok iyi geldi bu mesajınızCanım benim yüzde bir ihtimalle oluyor o dediğin.. Yani hamilesiiinngözün aydın Rabbim hayırlı etsin sağlıkla kucağına al inşallah..
İnşallah sağlıkla gelsinTeşekkür ederim su anda bazı problemlerden dolayı hastaneye gidemiyorum kendimi hamile olduğuma inandirip sonra doktora gidince ters bişey çıkmasından çok korkuyorum
Bu koyulukla yanlış olmaz canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Teşekkür ederim bacımBu koyulukla yanlış olmaz canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Kan ver canım
Kizlar merhaba idrar testi pozitif cikipta kan testi negatif çıkan hamile olmayan var mı böyle bir durum olabiliyor mu ben idrar testi yaptım üç kere pozitif çıktı ama henüz hastaneye gidemedim kendimi heveslendormek istemikan t