Bebegim varken bebegim oldu

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
İyi geceler kk üyleri..
Allah ım nasil bir sıkıntıdır bu.Çok utaniyorum 2 yıl dolmayan evlilikte 1 bebek 1 hamilelik daha bebegim 10 aylık az önce test yaptim pozitif cikti eminiz ama nasil oldu orasina hic giremicem.Surpriz bebek diyebilirim.Daha sezeryanla dogum yaptim cok zordu birde bebegim daha yurumuyor bile cok kucuk nasil bakicam ben napicam aldirsam cok mu gunah bunu atamam aldirirsam psikolojim çokucek.Kendimi her turlu suclu hissediyorum bebegime haksizlik ettim gibi agliyorum surekli.Esim takma kafana olan olmus o hic dogurmadi rahat tabi isin kotusu gebelik muhtemelen 8-9 falan diye tahmin ediyoruz cunku cok uzun zaman adet gormedm cok kilo verdgim icin normaldir diye dusundum Siz olsaniz ne yapardiniz?

Allah göndermiş deyip, herşeyi Allaha bırakırsanız hiçbirşeyden korkmayın derim. İyi ve güzel yönlerini düşünün utanılacak bişey yok benimde kardeşimle aramda 11 Ay falan var zor olmuş büyütürken ama şimdi en yakın arkadaşım kardeşim
İyi de bebegm kucakta nasil bakicam nasil ilgilenicem onunla hep ilgi istiyor

Ablamın arkadaşı da 6 sene önce aynı şeyi yasadı. Hem de ikinciye hamile kaldığında ilk çocuğu 5 aylıktı daha :)

Şimdi iki kardeş çok iyi anlaşıyor, iyi ki doğurmuşum ikisi de aynı zamanda aradan çıktı diyor. Böyle bir durumda aldırın diyemem ben :)

İkinci bebek kısmetli demekki. Vardır bunda da bir hayır. Tabi bunları düşünerek daha dikkatli olsaydınız keşke. Kim size aldır diyebilir ki? Bir cana kıymak dünyadaki en en en zor ve kötü şey.

Ablamın arkadaşı da 6 sene önce aynı şeyi yasadı. Hem de ikinciye hamile kaldığında ilk çocuğu 5 aylıktı daha :)

Şimdi iki kardeş çok iyi anlaşıyor, iyi ki doğurmuşum ikisi de aynı zamanda aradan çıktı diyor. Böyle bir durumda aldırın diyemem ben :)
Ama yazik degil mi bebegime oyle aciyorum ki...sanki butun hayatimi ona adamistim buyuk haksizlik ettim

Birde hep maydanoz kuru ictim kilo vermek icin bitki caylari kullandim agri kesiciler ictim bi sorun teskil eder mi

Korkunu da üZüntünü de çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum.
Bu süreçte en son düşüneceğin şey elalemin ne diyeceği olsun lütfen. Kime ne?
Her şeyde vardır bir hayır, Allah böyle uygun görmüş demek ki

Ama yazik degil mi bebegime oyle aciyorum ki...sanki butun hayatimi ona adamistim buyuk haksizlik ettim
Aciyacak ne var ne güzel işte kardeşi olacak ilerde en iyi arkadasi olur kardesi. Evde sıkılmaz. Kiskanclik da çok olmaz küçük olduğu için. Iyi yönlerini düşün içini ferah tut. Hayatta herşey bizim kontrolümüzde olmuyor. Ben de üçüncü bebeğime sürpriz sekilde hamile kalmıştım. Ayni şokları yaşadım senle ama iyiki olmuş diyorum şimdi. Sen de öyle dersin ilerde.

Yemin ediuorum aynı şeyleri ablamın arkadaşı da söylüyordu. İlk çocuğumla ilgilenemicem, daha bebekliğini yasayamadan abi olacak, ikinciyi asla ilki gibi sevemem vs.. bir sürü endişeyle geçirdi hamileliğini. Dediğim gibi şimdi "iyi ki" diyor. Sanki ikiz doğurmuş gibi düşünün siz de. Büyük küçuk demeden iki bebekle de aynı ilgilendi(eşi de çok yardımcıydı) iki çocuk da abi kardeş gibi değil de ikiz gibi davranıyorlar birbirlerine çünkü aralarında 13 ay falan var :)))

Korkunu da üZüntünü de çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum.
Bu süreçte en son düşüneceğin şey elalemin ne diyeceği olsun lütfen. Kime ne?
Her şeyde vardır bir hayır, Allah böyle uygun görmüş demek ki
Herkezden utaniyorum elimde olmadan utaniyorum acaba biz istedik desem birlikte buyusunler diye cunku illa sasiracaklar belki yadirgayacaklar

Yemin ediuorum aynı şeyleri ablamın arkadaşı da söylüyordu. İlk çocuğumla ilgilenemicem, daha bebekliğini yasayamadan abi olacak, ikinciyi asla ilki gibi sevemem vs.. bir sürü endişeyle geçirdi hamileliğini. Dediğim gibi şimdi "iyi ki" diyor. Sanki ikiz doğurmuş gibi düşünün siz de. Büyük küçuk demeden iki bebekle de aynı ilgilendi(eşi de çok yardımcıydı) iki çocuk da abi kardeş gibi değil de ikiz gibi davranıyorlar birbirlerine çünkü aralarında 13 ay falan var :)))
Mumkun degil sevemem boyle gibi geliyor sanki bi kabus yasiyorum.cok buyuk bi hata

Back
X