Bebeğim ve Ben. (günlük)

Minikanneyimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
1.726
1.108
83
Defterime yazdığım. Sizinle paylasmak istediğim bi günlüğüm var. Gecenlerde gordum burda ve çook hoşuma gitti. Gozlerim dola dola okudum. Dedim ki ben neden insanlarla paylaşmıyorum. Ilk yazdigim geriye dönük. Geçiriyorum o zamansa deftere yazdıklarımı başlayalım bakalım..

Her kadın gibi anne olmayı hayal ettim hep. Çok genç tanıdım evleneceğim adamı. O olduğuna emindim. Aradan 5 sene geçti. 19 yaşımda ben o adamla evlendim. 14.02.2017 de hayatımın en güzel "EVET" i çıktı ağzımdan. Onunla anne, baba olmanın hayaliyle 1 sene geçirdim. Dünyanın en iyi kocasıydı, en iyi babasıda o olucaktı..

1 sene sonunda çocuk için erken, gezelim tozalım dedik. Çocuk hayallerimizi ve planlarımızı 5-6 sene erteledik.

14.02.2018 hem sevgililer günü, hemde ilk evlilik yıl dönümü.. Mükemmel bi akşam geçirdik. Karnımdakinden habersiz.. :KK60:

24.02.2018 Cumartesi
Artık içimizde bi şüphe. Ben ihtimal vermiyorum desemde içimde "acaba"lar. Acile gittik ve kan verdim. 1 buçuk saat var sonuçların çıkmasına. (sözde) İhtimal vermeyen ben, oturmuş bebek planları yapıyorum.:KK45:
İçerden hemşire ismimi söyledi. Kendimi içeri nasıl attığımı hatırlamıyorum. Benim koca eşeğim :-)p) peşimden koştura koştura geldi hemen. Hemşireler birbirlerine bakıp güldüler. Doktor bize gülümsedi. Bizde buyuk bi merakla ağızlarının içlerine baktık onların.

Sonuç kağıdımı masaya koydu doktor. Ufak bi kağıt çıkarıp "İlgar" yazdı. Ve bize "Bu benim adım. Anlamı eski türkçede at koşturan demek. Sonuç kağıdınızla birlikte kadın doğuma gidin. Gerçek gebelik mi teyit etsinler." dedi ve" Erkek olursa ismimi de düşünürsünüz artık. Hayırlısı olsun." dedi gülümseyerek.

Ağlamaya başladım. Eşimin yüzüne baktım gözleri dolmuştu. Acilin ortasinda kucağına alıp döndürdü beni..

O tarif edilemez mutluluk. O an vücudumu saran sıcaklık tarif edilemezdi..

28.02.2018 ÇARŞAMBA
Yine içimizde bi heyecanla gittik bugün doktora. Sıra alıp beklemeye başladık. İsmimizi görünce girdik içeri ve pozitif çıkan kan testi sonucumuzu gösterdik. Ultrason için uzandım ve karnımı açtım. Zaman yavaşladı sanki. O gün 6 haftalık bebeğimizi gördük. Kalp atışlarını gördük. Eşimin gözleri dolu dolu. :KK61:
O kadar güzeldi ki.. Eve dönerken yüzümde bi gülümseme. Elimde de ultrason fotoğrafı :)

Eklentiler

• 20180506_160518-1.webp
    20180506_160518-1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 400
Son düzenleme:
~ANNE OLUYORUM~

Çok tuhaf bi his. Bebeğim var olduğunu biliyorum ama ilk haftalarda inanmak gerçekten çok zormuş. Ultrasonda görüyorum seni, mucizemi.. Kalbinin atışlarını duyuyorum. "Anne oluyorum" diyorum öyle zamanlarda. Ordasın iste.

Hastane kontrolü dışında normal zamanlarda. Sanki yoksun be annem. Minik arpam benim. Karnım dümdüz. Kilom hala 52. Ben aynı ben.. "Anne" yim ya ben biraz daha farklı olmaliymisim gibi sanki.. :KK70:

Orda olduğunu bilmek. Bigün seni hissedeceğimi, beni duyacağını bilmek çok güzel. Dünyamızla tanışmanı, kokunu içime çekmeyi sabırsızlıkla bekliyorum annecim..
~~~~~~~~~~~~~~~~

03.04.2018
Kocaman olmuşsun sen yaa. O ne güzel büyümek. Sen büyüdükçe bi cinsiyet telaşı kapladı bizi.. Sanırım babanla ben erkek hissediyoruz.
Kız bekliyorum ben sanki birazcik. ( Erkek olirsan darılma bana olur mu?:KK36:) Fotoğrafını gorenler erkek galiba diyolar ama kız diyende yok değil. Bizimkisi masum bi merak, tatlı bi heyecan.. Sen kız olsanda, erkek olsanda bizim meleğimizsin. Çok seviyorum seni bebeğim.

Eklentiler

• 20180506_161534-1.webp
    20180506_161534-1.webp
    13 KB · Görüntüleme: 371
18.04.2018 (14+2)

Bebeğim doktorlar hep çok sağlıklı olduğunu söylediler bize. Çook güzel gelişiyomuşsun. Annesinin bitanesi daha doğmadan mutluluk kaynağımız oldun. Önceki gidişimizde kan vermiştik annecim. Sonuçlarımız çıktı ve herşeycikler yolunda. Cinsiyetini sorduk doktora ama bağdaş kurmuştun annem. Bide dönüp durduun. :emir_bebek: Doktor çok uğraştı ama açmadın o bacakları. İnat ettin biraz. Anneye çektin galiba. :anneadayı:

28.04.2018 (15+5)
Sen annene süpriz mi yaptın acabaaa? Bu nasıl bir his böyle Allah'ım. Annecim hareketlerini hissettim ben bugün. Bebeğim sen bi mucizesin. O kadar mutlu ediyosun ki beni. Önceden karnımda olan bazı hareketleri sen sanıyodum. Ama bugün anladım ki o hissettiklerim sen değilmişsin. Minnacık pıtır pıtır birşeyler gezdi sanki karnımda. Gözlerim doldu annem. Ağlatıcaktın benii. Baban kıskandı sanki birazcık. Öyle olcak ki " gazdır o gaz" dedi bana :63::KK70:

01.05.2018 SALI (16+1)
Annem...
Hiç birşeyi kafaya takmamaya çalışıyorum. Sen iyi ol olur mu?
Ben çok etkilendim bu geçirdiğimiz süreçten. Egzamam arttı. Sivilcelendim. Ve 2 adet uçuk çıkardım. Kim bilir sen nasıl etkileniyosundur?:KK43: Sen iyi ol bebeğim benim.

Baban en büyük destekçim. Sende benim güç kaynağımsın. Daha bizi duyamıyo olsanda baban sana "BABA" demeyi öğretmeye niyetlendi. :KK45: başladı karnıma farklı ses tonlarıyla "baba" demeye. :KK70:çok güldük bu akşam annem. Hep gülemiyorum. Bazen üzülüyorum ağlıyorum ama sanırım baban dünyanın en iyi babası. Bak nasıl toparladı bizi. Nasıl iyi geldi bize. Çok seviyorum ikinizide.. :KK68:

06.05.2018 (16+6)
Yarın 17 haftalık oluyosun annecim. Kontrolümüze kaldı 2 gün. Belki oğreniriz kız mısın, erkek mi. İnatçı meleğim benim.

Karnım artık iyice belirgin. Orda olduğunu artık sadece bilmekle kalmıyorum, farkındayım ve hissediyorum da. Hep kafa dinlediğim zamanlarda süpriz yapıyosun bana. Çok iyi geliyosun bana annem. Huzurumsun.

Baban dün çok yoruldu ve hala uyuyo:uykucu: Sanırım sende uyuyosun meleğim beni hiç dürtmedin bugün. Bi kaç gündür belli belirsiz hareketlerin ama ordasın ya bana yeter. :anneadayı:

İyi ki girdin hayatımıza. Meleğimiz. Aşkımızın ilk meyvesi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salı günü kontrolden sonra görüsmek uzeree:halay::KK25:

08.05.2018 SALI (17+1)

Bu sabah 3lü tarama testi için ve tabi ki seni görmek için erkenden hastaneye gittik bebeğim. Doktorumuz biraz geç geldi bizde kahvaltimizi ettik fırsattan istifade :KK72: birazcık kilo almışım. 55.5 olmuşum annecim. Bundan sonra biraz daha hızlancakmış kilo artışım. Büyüyosun ya bebeğim annede şişiyo :-)

Girdik doktorun yanına uzandım, karnımı açtımm. Doktor bazı değerlerini not aldı bide galiba azcık geriden geliyomuşsun annecim ama doktor pek bisi demedi bu konuda sanırım sorun yok.

Annecim inatçısın birazcık. Yine bağdaş kurmuştun. Hep ayağını gösterdin bize. Bol bol minnoş ayağını gördük :KK68: Doktor hızlı bi şekilde kıpırdan dedi. Azcık sağ sol yaptimm. Bacaklarını açmadın bağdaştı hala ama azcik ileri gitti ayakların. Veee doktor %100 değil ama çok büyük ihtimalle erkek dedi. Sanırım oğlum diye seslenicem sana :KK68:

Ne inatçı çıktın sende yavrumm. E gerçi anana çektin galibaa. :p:KK70:

Çook heycanlandım ben. Kız çocukla daha çok şey paylaşabilirim gibi geliyodu ama erkek diyince doktor o kadar mutlu oldum kii. Hatta babana dedim hadi gel mavi patik alalım. Baban daha erken kesinlesince alırız dedi ama yerimizde duramiyoruzz. o_O

Hep yanında olucam canım oğlum. Seni çok seviyorummmm. :KK68:

08.05.2018 SALI (17+1)

Bu sabah 3lü tarama testi için ve tabi ki seni görmek için erkenden hastaneye gittik bebeğim. Doktorumuz biraz geç geldi bizde kahvaltimizi ettik fırsattan istifade :KK72: birazcık kilo almışım. 55.5 olmuşum annecim. Bundan sonra biraz daha hızlancakmış kilo artışım. Büyüyosun ya bebeğim annede şişiyo :-)

Girdik doktorun yanına uzandım, karnımı açtımm. Doktor bazı değerlerini not aldı bide galiba azcık geriden geliyomuşsun annecim ama doktor pek bisi demedi bu konuda sanırım sorun yok.

Annecim inatçısın birazcık. Yine bağdaş kurmuştun. Hep ayağını gösterdin bize. Bol bol minnoş ayağını gördük :KK68: Doktor hızlı bi şekilde kıpırdan dedi. Azcık sağ sol yaptimm. Bacaklarını açmadın bağdaştı hala ama azcik ileri gitti ayakların. Veee doktor %100 değil ama çok büyük ihtimalle erkek dedi. Sanırım oğlum diye seslenicem sana :KK68:

Ne inatçı çıktın sende yavrumm. E gerçi anana çektin galibaa. :p:KK70:

Çook heycanlandım ben. Kız çocukla daha çok şey paylaşabilirim gibi geliyodu ama erkek diyince doktor o kadar mutlu oldum kii. Hatta babana dedim hadi gel mavi patik alalım. Baban daha erken kesinlesince alırız dedi ama yerimizde duramiyoruzz. o_O

Hep yanında olucam canım oğlum. Seni çok seviyorummmm. :KK68:
Fotomuzu eklemeyi unutmusumm

Eklentiler

• 20180508_105544-1.webp
    20180508_105544-1.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 349
10.05.2018 PERŞEMBE (17+3)

Bebeğim (oğlum),
Erkek bebek fikrine o kadar alıştım ki anlatamam. Babanda karnıma gelip oğlum diye seviyo seni. Ama kesin değil dediğimde ben doktorun yalancısıyım valla diyo. :) E haklı adam ne diyim :D

Bitanem öyle bi sabırsızlıkla bekliyoruz ki seni. Gözlerim dola dola doğucağın zamanı hayal ediyorum. Senin kokunu içime sınırsızca çekiceğim zamanları hayal ediyorum. Geceleri ağlamalarına uyanıcağım zamanlar, yorgunluktan ölüp uyku hayali kuracağım zamanlar, her türlü durumda endişe ve meraktan kudurucağım zamanlar da dahil bu hayallere. :KK51:

Seninle öğrenicem ben anne olmayı.. Simdiden var annelik içgüdüsü, koruma içgüdüsü. Karnımda kalkan taşıcam utanmasam :D

Meleğim benim. Bitanem.. Canım oğlum. Biz sana patik aldık bugün. Hep hayalimdi cinsiyetin belli olunca patik almak. %100 olmasada büyük ihtimal erkek dedi ya doktor. Koştuk aldık annecim.

20180510_174903-1.webp ilk patiklerin hayırlı olsun bebeğim. Hayatında attığın tüm adımların hayırlı ve sağlam adımlar olması dileklerimle. Seni çok seviyorum annemm..:KK68: ( kucuk bi ihtimal olsa da eğer kızsan pembesiyle değişim yapacaklarmış annecim sordum) :)

11.05.2018 CUMA (17+4)

Bugün çok korkuttun beni annem. 2 arkadaşımla yemek yicektik siparis vermiştim hazır olmasını bekliyodum. Bi anda gözüm karardi elim ayağım uyuştu. Çok korktum. Birazcik dinlenip yemeğimi yedim. Baban aldi hemen beni eve geçtik. Buraya yazdım hemen annecim sagolsunlar cok yardımcı oldular burdaki teyzelerin. Birazda araştırma yaptım internetten ve normalmiş annecim. Hızlı büyüyomuşsun ve bu zamanlarda böyle seyler yasamam normalmiş. Cok korktum sana bisey olucak sandım bebeğim. Sükür ki ikimizde iyiyiz. Çaktırma babanda çok endişelendi oğlumm benimm. Sen iyi olll :)

12.05.2018 CUMARTESİ (17+5)

Annecim dün çok korktum diye beni morallendirmek için mi yapıyosun bilmiyorum ama bu ne hareketlilik. Ne guzel tekmeler atıyosun sen. Ben burdayım iyiyim der gibi. Kiyamam oğlumm sanaa :)
Yarın anneler günü ve bende bir anneyimm. Ne guzel biseymis anneler gününe bi anne olarak girmek. En güzel hediyem sensin benim canımın içi. Baban dışarıda ve sanırım hediye bakiyo. Yalan söylemesini hiç beceremez senin baban. Isim var isim var diye diye çıktı dışarı :) Allahıma şükürler olsun seni bana verdi. Insallah sağlıkla kucağıma alırım yavrum seni :)

20.05.2018 PAZAR
Canımın canı;

Çok ozledim seni görmeyi izlemeyi. Bu çarşamba 3lü tarama sonuçlarımızı almaya gidicez ve insallah cinsiyetinde kesinlesicek. Sonuclarindada insallah bisey cikmaz 2li taraman sorunsuzdu gerçi ama anneler endiselenebiliyo boyle bazen :)

Biliyo musun annem? Tam 1 sene once bugun. 20.05.2017de düğünümüz vardı babanla. Biz çoook eğlendik. Birlikte mutluluğa attığımız adımımızı düğünümüzle kutladık. Simdi bu senede sen varsın karnımda. Mutluluğumuzun aşkımızın meyvesi, ailemizin 3. üyesi :)

Gezerken etrafta bebekler görüyorum ve icim gidiyo. Cabucak buyuse gelse kucagima bebegim diyorum. Sana sarılacağım günün hayali büyüyoda büyüyo. Ben hiç doğumdan korkmuyorum bebeğim. Sana kavusucam çünkü ben. Biliyorum belki canım cok yanıcak belki cook rahat gecicek doğumum ama o sancılar kavuşmamızı sağlıcak. Hic gormedigi birini ozler mi sorusunun cevabı evet sanırım. Seni buram buram özlüyorum bebeğim. Allah sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin insallah. Seni cook seviyorumm:KK200:

25.05.2018 CUMA (19+4)

Evet oğlummm. Bugün doppler ultrasona girdik seninle. Böbreklerini mideni kalbini gördükkk. Vee pipini gördük :anne:

Annem görmelere doydum bugün senii. Doyamadim gerci ama doktor cok ilgiliydi tek tek parmaklarini saydikk :anneadayı:

Cinsiyetinde kesinlesmis oldu boylece annecimm. Oğlum diyebiliyorum sana sonunda tereddut etmeden :halay: Baban cok mutlu ben cok mutlu. Musmutlu bi aileye evlat geliyosun bebegim benimmm. Seni cok seviyorumm.
20180525_193943-1.webp
20180525_193903-1.webp bebegim bunlarda pipinin resmiii:KK25::KK68::KK48:

30.05.2018 ÇARŞAMBA (20+2)
Bebeğimm. Tekrar merhaba. Hergün farklı bi heyecan yaşatıyosun banaa. :anneadayı:
Ilerleyen tarihlerde tatil yapma şansımız az olduğu için baban ben ve 2 arkadaşımız pazar gece yola çıktık. Sahilde sabahladık ve 3 günlük tatilimizden bugün döndük. Deniz soğuktu ben sadece gobegime kadar girdim suya. Sana bisey olmasindanda korktum annem. Giremedim denize daha fazla.:KK48:
Cok guzel kafa dağıttık annecim. Cok guzel gecti. Bugün evimize geldikk sende eglenmis ve mutlusun sanirim, cok hareketlisinn. Ve bugun babanada gösterdin hareketlerini :KK25: Normalde cok hareketli olduğunda babana bak dokun hissedersin dedigim an kesiyodun hareket etmeyi. Bugun bi heycan cagirdim onu ve oda hissetti.:21: Çok mutlu olduu. Cok gucluymussun bebeğim oyle dedi baban sana :KK9:Seni çok seviyorum yavru kuşumm. Kendine iyi bak bebeğimmm :KK200:

01.06.2018 CUMA (20+4)
Ahh bebeğim ahh. Simdi ben kime inanayım. Devlette doktorumuz erkek gibi demisti sana. Dopplerda da erkek dediler pipi var dediler. Bugun fakultede kiz gibi dediler. E annecim ne naaz yaptin sende. Goster doktorlarda rahatca gorsun. Bizde bilelim sana ona göre ciciler alalım annecim.

Kiz veya erkek olman hic önemli değil. Sen sağlıklı ol yeter ama annen olarak cinsiyetini merak etmek benim en doğal hakkım. :KK48:
Sen hele bi büyü bak bunlari anlaticam sana kizicam birlikte gulucezz :KK48::KK11:
Hersey coook guzel olucak insallah meleğimm:KK200:

24.07.2018 SALI (28+1)
Ne zamandir yazmiyorum oğlum. Bebeğimm. Başımıza neler geldi neler yaşadık hala inanamiyorum. Ben stres yaşadıkça tekmelerin bile değişiyo annem. Ama gecti hepsi. Hersey yoluna giriyo yavas yavas. Birbirimize sığındık hep. Cok iyi geliyosun bana bebegimm :nazar: 1 ay önce seker yuklediler bize annem. Hic biseycik cikmadii. Artik sadece kontrollerimizi duzenli yaptirmamiz yeterli. :) 1 ay oldu seni gormeyeli. Persembe gunu kontrolumuz var ve gorusucez bebegimm :KK68:

29 TEMMUZ 2018 PAZAR (28+6)

Bebeğim. Sana bugune kadar hep potito dedik. Bi isim koyana kadar sana oyle seslendik :) Ama artik senin bi adın var..

AREL.. AREL'im..

Ne zormus bi ömür tasicagin isme karar vermek..
Bize cok guzel seyler yasattin hic tatmadigimiz duygulari tattirdin.. Seni çok seviyorum Arel'im. Sağlıkla gel.. İsminle yaşa :KK200::nazar::dua::KK36:

08.08.18 ÇARŞAMBA (30+4)

Bebeğim umarim icerde keyfin yerindedir. Ben iyi degilimde 4 gundur. Bobregimde tas varmis annecim. Bel agrisiyla acile kostuk 2 gun once gece 12 bucukta. Allah dusmanima vermesin diyorum bebegim. Cok canim yandi kivrandim resmen. Senin hareketlerinde o gunden sonra azaldi biliyorum sende cok stres oldun annecim. Ama tas yavastan kanala dogru girdi ve meshaneye dogru ilerliyoo. Cunku bel agrisi falan kalmadı. Cok halsizim istahsizim yemek yiyemiyorum ve midem coook bulaniyo. Ama bunların hepsi tasin yavastan dustugune isaret annecim. Aferin sana iyi tekmeledin bobreklerimi :D Cabuk atlatiyoruz Allahin izniyle. Imsallah ekime kadarda bi daha yasamayiz.
Senin keyfin yerine geldi masallah guzel tepiniyosun icerde annecim. Cuma gunu randevumuz var. Seni cok ozledim. Umarim cok iyisindir.. :dua::nazar:

09.08.2018 PERŞEMBE (30+6)
Arel.. Oğlum..
Bugün ne zamandir arayis icinde oldugumuz doktoru bulduk sanirim. O kadar guzel dinledi o kadar guzel ilgilendi bizimle. Biz senin yuzunu gorememistik annem bugune kadar. Bugün ilk defa senin o icimize huzur veren yuzunu gördük..

Bahsetmistim annecim bi kac saglik sorunuyla ugrasiyorum. Dun atesim 39a cikinca hemen acile gittim. Bugun gittigimiz doktora ulastik ve yarin sabah gelsin dedi. Acilde de cok guzel ilgilendiler benimle. Doktorda oncelik tanidi sagolsun.

Doktorun yanina girmeden once kipir kipir olan sen ultrason vakti uykuya daldın annecim. Elinide koymussun yuzunun onune :) doktor poponu ittirdi azcik sen uyan diye. 3 denemeden sonra cektin elini ve bize o guzel yuzunu gosterdin annecim. 30+6 yim ama ultrasona gore 2 gun ilerdesin meleğim. Kilon 1.720 boyun 40 cm annemm. Senin iyi oldugunu duyunca cook rahatladim. Birazcik enfeksiyonum varmis bi kac igmeylede bende toparlicakmisim annem :) Bide yuzunu gorduk ya ben o enerjiyle yururken cok hizli yurumusumde baban yavaslatti beni :D aldin gazi gidiyosun dedi bana :D

Bugun bebek gormeye gittik ya hastaneye. Nasil tatliydi dimi annem. Tamam tamam vurma sen daha tatlisin :) 2 ay var aranizda. Arkadas olcaniz birbirinize :) o bebegi gorunce hayallere daldim annem. Gelicegin gun canlandi gozumde. Ufacik bebek yeni dogmus hemen aklima geldi dokunmaya kiyamam ki ben korkarim sana bisey olcak diye :) Allahim bu guzel duygulari yasatti bize sukurler olsun binlerce kez. Saglikla kavusalim sana insallah bebegim. Baban cok mutlu gozleri doldu bugun :)

Daha dünyaya gelmeden dünyamız oldun bebeğim.. Allah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin.. Yuvamın neşesi.. :KK200: ultrasonda yuzun cok belli olmasada bu senin yandan yuzun bebegim. Biz cok net gorduk ama fotograf o kadar net degil maleseff :anneadayı::KK200::nazar:

IMG-20180809-WA0025-1.webp

Back
X