Bebeğim ve Ben. (günlük)

Aynen bende hergün yazmamıştım bazen kontrolden kontrole bazende sadece yazmak istediğimde. Bende büyüdüğünde beraber okumak istiyorum. Şuan 4 yaşında hikaye gibi okusam mı diyorum ama karar veremiyorum ☺️ keşke kızıma da yazsaydıım

Bence 4 yaş en azından sadeleştirerek bile olsa anlayabileceği bir yaş. Kızınız için de aslında geç değil. Kaç yaşında bilmiyorum ama en azından önemli ve özel günlerinde doğumgünü, sınavı vb. neler hissettiğinizi falan anlatan notlar yazabilirsiniz. Ona olan sevginizi, endişelerinizi, belki o gün yaptığı ilginç bir şeyi not alabilirsiniz. Kesinlikle hoşuna gidecektir 😊

Bence 4 yaş en azından sadeleştirerek bile olsa anlayabileceği bir yaş. Kızınız için de aslında geç değil. Kaç yaşında bilmiyorum ama en azından önemli ve özel günlerinde doğumgünü, sınavı vb. neler hissettiğinizi falan anlatan notlar yazabilirsiniz. Ona olan sevginizi, endişelerinizi, belki o gün yaptığı ilginç bir şeyi not alabilirsiniz. Kesinlikle hoşuna gidecektir 😊
Kızım daha 2 aylık ☺️ ikisinin günlüğü şeklinde yazmaya devam edicem ama hamileyken hissedilenler bambaşka ☺️ bende okumayı düşünüyorum

Back
X