- 27 Kasım 2018
- 492
- 267
- 53
- 35
33 haftalik hamileyim.yaklasik bir ay once normal kontrollerinde vebekte bi anomali fark edildi 4-5 tane dr gittim her gittigimde biraz daha fazla kotu bi seyler oldugunu ogrendim.Dogumdan hemen sonra olmezmis ama olurmus bile dendi.Hamile bir kadin icin ne kadar kotu bir ruh hali varsa o durumdayim.su an istanbulda bir dr mr sonucunun yorumlanması bekleniyor buna gore bebegimin hayatina yon verilecek.eger durumu agirsa ki ins deildir.bebegimi alip alnama karari vericem.Oyle zor ki.....hic bir cumle bir kelime acimi anlatamaz...kendi elimle nasil boyle bir sey yapicam veya yapmalimiyim isin icinden cikamiyorum.cevremde ki herkes boyle bir bebege bakmanin zor oldugunu bundan daha cok aci duyacagimi soyluyor.bebegin bile yasamak istemiyecegini soyluyor.
Bir yanda isin dini tarafi bir yandan vicdanim annelik ic gudusu diyorum nasil gidip kendi elimle bebegimi oldurun diyeyim.en cokta ben olmekten beter olurum.kimse beni anlamiyor.benim gibi dusunemiyor.onlar mantıksal yaklasiyor ama bana cok agir geliyor.kim cocugu ozurlu diye oldurur ki bebegini??????
GUNCELLEME:Suan bebegimin dogmasini bekliyorum.Radyoloji uzmani kist olabilir demis.ins bebegim saglikla dogar.ve yasar Rabbim boyle bir aciyi nasip etmesi kimseye cok zor.tek duam saglikla kucagima almak.Hala bir belirsizlik icindeyim yasiyacak mi yasamayacak mi? Sikintilari olcakmi olmayacakmi? Herseyini hazirladim bilmiyorum eve getirecekmiyim bebegimi....kelimeler yetmiyor anlatmaya duygularimi...
Bir yanda isin dini tarafi bir yandan vicdanim annelik ic gudusu diyorum nasil gidip kendi elimle bebegimi oldurun diyeyim.en cokta ben olmekten beter olurum.kimse beni anlamiyor.benim gibi dusunemiyor.onlar mantıksal yaklasiyor ama bana cok agir geliyor.kim cocugu ozurlu diye oldurur ki bebegini??????
GUNCELLEME:Suan bebegimin dogmasini bekliyorum.Radyoloji uzmani kist olabilir demis.ins bebegim saglikla dogar.ve yasar Rabbim boyle bir aciyi nasip etmesi kimseye cok zor.tek duam saglikla kucagima almak.Hala bir belirsizlik icindeyim yasiyacak mi yasamayacak mi? Sikintilari olcakmi olmayacakmi? Herseyini hazirladim bilmiyorum eve getirecekmiyim bebegimi....kelimeler yetmiyor anlatmaya duygularimi...
Son düzenleme: