Çocuk Hastalıkları Bebegim ve bikuspit aorta..su an üzülmek bile lüks benim için :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Allah sifa versin.
Bir an önce iyilessin yavrun insallah

Rabbim acil sifa versin tez zamanda dipcik gibi olsun insaaaaaallllaahhh

Dogum yapali 10 gün oldu.dün kontrole gittik kalp muaynesinde bikuspit aorta tespit edildi.yani doğuştan kalp kapakcigi anomalisi. Bebegime baktıkça göz yaslarimi tutamıyorum. Güçlü olmam lazım üzülmek bile benim icin bir lüks su an.sutum kesilebilir. Herşey AllahtAn diyip sakin olmaya çalışıyorum.evlatla imtihan çok zor...

Tedavisi olan bir hastalık bu kadar üzmeyin kendinizi. Allah beterinden saklasın. O bebiş iyileşecek merak etmeyin :)

Canim üzülme benim kaynim da oylemis doğuştan 18 yaşına kadar takip etmişler. Sonra bir şikayetin olursa gelirsin demisler.Simdi 25 yaşında çok şükür şikayetide yok.

Şu an zaten çok duygusalsınız bir de bu hastalık çıkınca iyice kendinizi dipte hissetmişsinizdir. Kuvvetli olun, bebeğinizin şu an en çok sütünüze ihtiyacı var. Anne olmak demek biraz da zorluklar karşısında pes etmemek demek, dirayetli olmak demek. Bu tedavisi olan bir hastalık, Allah beterinden korusun. Bebeğiniz iyileşecek, bu kötü günleriniz geçecek. Sizin için dua edeceğim, gelmiş geçmiş olsun.

Back
X