Çocuk Hastalıkları Bebeğim ve boynundaki leke?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

3tatlikardes

8.7.17 ~ 7.9.19 ~ 19.01.24
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.234
896
123
28
Bebeğimin boynunda beyaz lekeler var
Arkadaşlar önce azdı şimdş çoğaldı fotoda görünmüyor olabilir ama lütfen bakın nedir bu internetten baktım kötü şeyler vardı. Üzülüyorum. Cildiyeye randevu alıcam. O zaman kadar psikolojik olarak nasıl sabredicem bilmiyorum (
:KK43:
Çoğalıp yayılmaz daha fazla inşallah
Bebeğim 62 günlük.

Eklentiler

• _20170905_153351.webp
    _20170905_153351.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 2.322
Son düzenleme:
bebek ne kadarlık

yüzünde de var mı

bize yüzünde küçük beyaz kabarcıklar çıkacak demişlerdi doğduğunda

çıktı sonra da kayboldu

bebek ne kadarlık

yüzünde de var mı

çıktı sonra da kayboldu
Bebeğim 62 günlük. Yüzünde ypk önce boynunda bir nohut kadar vardı şimdş minik minik etrafı da öyle oldı sivilce gibi değil sanki.

Yenidoganlarda ciltte degisik lekeler olabiliyor. Kendini cok strese sokma bugun kendi doktoruna goster once o bilir muhtemelen sonra gerekirse cildiyeye gidersin.

bebeklerin boyunları çok terler toz toplar..internettekileri kafana takma bile..git doktora içini rahatlat..hiçbir şeyi yoktur muhtemelen..sen daha bunları büyütürsen ooo çok işin var..az soğuk kanlı olmak gerekir..unutma senin stresin direk bebeğine yansıyor..

Bu bence sıcak ve terlemeden kaynaklı bir durum.Çünkü benim gördüğüm kıvrım yerinde yoğunlukta

Sicaktan olmuştur ya terleyip. Sık yıkayın geçmiş olsun yine de doktora bi gösterin

Sicaktan olmuştur ya terleyip. Sık yıkayın geçmiş olsun yine de doktora bi gösterin
Bu bence sıcak ve terlemeden kaynaklı bir durum.Çünkü benim gördüğüm kıvrım yerinde yoğunlukta
bebeklerin boyunları çok terler toz toplar..internettekileri kafana takma bile..git doktora içini rahatlat..hiçbir şeyi yoktur muhtemelen..sen daha bunları büyütürsen ooo çok işin var..az soğuk kanlı olmak gerekir..unutma senin stresin direk bebeğine yansıyor..
foto net değil

doktora götür

ama bazen ter ile sürtününce vs de oluyotr

sen internetteki kötü yorumları okuma

emsin bolca oturun kucak kucağa
Yenidoganlarda ciltte degisik lekeler olabiliyor. Kendini cok strese sokma bugun kendi doktoruna goster once o bilir muhtemelen sonra gerekirse cildiyeye gidersin.
bebek ne kadarlık

yüzünde de var mı

çıktı sonra da kayboldu

Pek Strese girmemekle birlikte, sadece aklımdan çıkmıyordu birkaç saattir.
Evet arkadaşlar aslında dün sağlık ocağına gittik başka bişey için onu da gösterdim
Doktora boynunda leke var deyince boğazında sandı hatta ağzını açmak için çubuk da aldı geldi baktı çok rahat 'aa bişey olmaz canım ' dedi.
Ben yinede endişelendim o doktor bemim doktorum değil doktorumuz yoktu mecbur ona gittik.

Haklısınız, maşallah bebeğim tombik. Boynu yapışık hep. Sürekli de uzandığı için oralar pek hava almıyor.
Ondan oraları terleyip öyle olmuş olabilir. Boynunu yeni yeni tutuyor elimden geldiğince havalandırıcam duş da alırken iyice su döküyorum oraya. İnşallah geçer bir hafta daha takip ederim. Cildiyeye giderim.

Annelik çok müthiş. Allah korusun tüm bebekleri, endişesi bile güzel. :)

İçim rahatladı Allah razı olsun :)

Back
X