Kardesim cok cıkarsızım ne desemkı bılmıyrum çaresızliğin dibi bu olsa gerek heralde Rabbım yardımcın olsun ama bıde soyle dusun bı mucıze ve Rabb nasıp etmiş eğer ihtimal varsa doğuma doğur ama cok cok riskliyse kalbı atmadan aldır
Heee gunahı cok cok buyuk onu veren Rabbım dermanda kuvvette verr o senn cocugun ve eşinle al bu kararı ama cok ıyı dusun olmusuzluk kadar olumluyuda dusun
Rabbi şifa versın bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne hayırlısı neyse o yola itsin Rabbım senı canmEvet çaresizliģin dibi bu olsa gerek. Haklısınız. Riskler bana ait. Bebeğimi istiyorum kucaģıma ama rahatsızlığimdan dolayı çok korkuyorum annelik yapamazsam diye. Sağ olun cevabınız için iyi dilekleriniz ićin
Rabbi şifa versın bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne hayırlısı neyse o yola itsin Rabbım senı canm
Suan gerçekten içim burkuldu . Allahım sabır versn sna yardımcın olsun. Okurken içimden geçen Rabbim in imtihanı diye geçti psikolojini anlayamam suan ne kadr kendimi yerine koymaya calissamda insan başına gelmedn bilemez..
Bnde hamileym suan 10 haftalk annelk duygusu ağır bastigndanda düşüncem böyle olabilir ama vardr Rabbim in bir bildiği der ve hayirlisini işte yoluna devam et derm.
Canm prof. Doktorlarla konusmani tavsiye ederm bu durumlarda en iyi araştırmaları ve düşünceleri ortaya koyan hastahane benm gorusm tıp fakülteleri . O şekilde kararını ver ama dinimizce anne sağlığı tehlikedeyse kurtaj olmanın sakıncası yok. Geçmiş olsn bebegn ve senin hakkında hayırlısı olsun.Çok sevindim inşallah sağlıkla bebeğinizi kucaģıniza alırsınız. Rabbim kaza bela vermesin. Sağ olun dualarıniz için Allah razı olsun
Canm prof. Doktorlarla konusmani tavsiye ederm bu durumlarda en iyi araştırmaları ve düşünceleri ortaya koyan hastahane benm gorusm tıp fakülteleri . O şekilde kararını ver ama dinimizce anne sağlığı tehlikedeyse kurtaj olmanın sakıncası yok. Geçmiş olsn bebegn ve senin hakkında hayırlısı olsun.
Evet gerçekten mucize br bebeğin var esindeki sorun ne boyutta bilmiyorum ama normalde olmuyormuş ya hani. Çok zor br süreç seni bekliyor ailen destek olur bu süreçte ve atlatrsin inslh . Kararn hayırlı olan olsun inslh. Kendimi yerine koyuyorum suan ve gerçekten düsündklerin çok normal doğum olsa dahi iyilesmen zaman alacak ondan sonra ne denir ki doktorlarda brsey diyemiyordur smdi durumunu bildiği için en iyisi uzman biriyle konuşmak ona gore hareket etmek eğer devam ederse gebelk kilo almaman lazım bu süreçte. Son ayda erken alirlar olmadı en ağır dönem son ay sonuçta.Evet görüşunüz de haklısınız bence de birkaç özel yerle görüştüm hep nihai karar bana kaldı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun amin hayırlısı olsun çok zor yıpratıcı süreç. Onun geleceģi. Hadi diyorum risksiz geçse platinden dolayı eğilmem bir şey kaldırmam yasak yani çok hassas kriterler koyuldu bana. Işte diyorum zar zor güç bela bebeģim doğsa. Ben bebeģimi yıkayamayacak mıyım emeklediģinde yerden bile kaldıramayacak mıyım. Böyle düzelmemi ertelediğim sürece ne zaman düzeleceğim rabbim beterinden korusun isyan etmiyorum düzeleceğimi biliyorum bu annelik bir mucize resmen
Canım durumun nasıl sonuçlandı merak ettim?bende aynı durumdayım 6 ay içinde 2 kere omurga cerrahisi geçirdim (9 tane platin takıldı ve okursan parça çıkartıldı) ve şuan bebek yapma kararı aldık eşimle,daha doktoruma sormadım benimki de sıkıntıli bir durum.seni merak ettim umarım mesajımi görürsun6 haftalık hamileyim ve 6 ay önce omurga kırığımdan dolayı iki tane üst üste ameliyatlar geçirdim. Omurgamda kırılan kemiğin omurilik kanalına girmesiyle felç kalmayı 1 milim ile atlattım şimdi 8 tane vidadan oluşan platin sistemiyle hayatıma devam ediyorum. Evet hamileyim. Eşimin sperm sayısındaki azlığa güvenerek (yıllardır olmadıģı için de ) yeni yeni kendimi toparlamışken birlikteliģimiz böyle bir mucize yarattı. Bünyem hızlı kilo alıyor ve benim omurgam bu haldeyken kiloyu bile kaldıramıyorum. Bebeģimi taşıma ihtimalimin olmadıģının farkındayım. Doktorum riskleri bana bıraktı felci atlattığım için tekrar göze almak benim kararım. Ben anneliģe hazır deģilim sağlığım hazır değil. Travma üstüne travma yaşamışken bana bir şey olursa bebeğime kim bakabilir ki ben felç kalırsam organlarımda hissizleşme olursa bana kim bakabilir. Hastane ortamı gördüm ve ebediyen bakacak insana denk gelemedim. Illa ki üflemeler oluyor. Bebeğimi aldırmayı düsünüyorum bu durum hassas olan psikolojimi iyice bozuyor. Bu ilk gebeliğim hayatımda ilk defa tadıyorum bu duyguyu. Ne yapmalıyım bana destek olur musunuz kendimi iyi hissetmiyorum. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?