Ben olsam söylerim tabi ki.. Neden çekiniyorsunuz ki. Kocaman kadını azarlayacak haliniz yok sonuçta. "anne sigara içtin ellerini yıkayıp öyle kucağına alsan daha iyi olur" dersiniz olur biter.. Bunda birşey yok.. Eğer size alınırsa da zaten onun anlayışsızlığı olur.. Ama sanmıyorum o da mutlaka hak verecektir.. Kimse istemez sonuçta bebeğine o şekilde dokunturtmayı..Merhaba. Eş ailesiyle ciddi sorunlarımız oldu ve bence asla aşabilmiş de değiliz. Geçenlerde görüşmek gibi bir gaflette bulundum ve konu açıp anlatmıştım da burda zaten.
Şimdi sorunum şu ki o gün kp bebeğimi aldı kucağına sevdi. Sonra bana verdi gitti sigara içip geldi. Gelir gelmez bebeğimi tekrar aldı kucağına. Kucağına aldığında farkettim çok fena kokuyordu.
Siz böyle bir durumda ne yaparsınız. Söyler misiniz kucağına alma diye? Çok büyük düşüncesizlik değil mi bu?
Eşim küsmüştü babasıyla. Bebeğim altı aylık oldu babası ilk kez gördü. Söylerse muhtemelen araları açılır. Bana kalsa asla görüşmelerini istemiyorum bebeğimle. Kv de kp de ruh hastası çünkü. O yüzden elimi taşın altına ben mi koymalıyım diye düşünüyorum.Eşinize söyleyin o uygun bir dille uyarsın babasını. Siz uyarırsanız saçma sapan alınganlık yapabilir
Kp sigara içen. O kadar sınırlı bir iletişimim var ki onunla. Kv ile tek kelime bile konuşmuyorum zaten. İkisi de ruh hastası. Yaptıklarını bir bilseniz. O yüzden tepkisini kestiremiyorum.Ben olsam söylerim tabi ki.. Neden çekiniyorsunuz ki. Kocaman kadını azarlayacak haliniz yok sonuçta. "anne sigara içtin ellerini yıkayıp öyle kucağına alsan daha iyi olur" dersiniz olur biter.. Bunda birşey yok.. Eğer size alınırsa da zaten onun anlayışsızlığı olur.. Ama sanmıyorum o da mutlaka hak verecektir.. Kimse istemez sonuçta bebeğine o şekilde dokunturtmayı..
Söz konusu bebeğiniz olduğu için koyun tabiki. Yaptığı hiç hoş değilEşim küsmüştü babasıyla. Bebeğim altı aylık oldu babası ilk kez gördü. Söylerse muhtemelen araları açılır. Bana kalsa asla görüşmelerini istemiyorum bebeğimle. Kv de kp de ruh hastası çünkü. O yüzden elimi taşın altına ben mi koymalıyım diye düşünüyorum.
O zaman tabi siz sesinizi çıkarmayın.. Haklısınız bu konuda ama dengesiz insanlarla uğraşmak çok zor.. O yüzden bu konuyu eşinizle konuşun ve ondan uyarmasını isteyin.. Söz konusu minicik bir bebek..Onları dünyaya getirmek için nelerle mücadele ediyoruz, herşeyden sakınıyoruz tabi ki izin vermeyeceksiniz böyle birşeye..Kp sigara içen. O kadar sınırlı bir iletişimim var ki onunla. Kv ile tek kelime bile konuşmuyorum zaten. İkisi de ruh hastası. Yaptıklarını bir bilseniz. O yüzden tepkisini kestiremiyorum.
Bu konuyu açtığınıza göre tekrar tekrar gitme muhattap olma niyetiniz var size beddua eden insanlarla. Madem öyle niye buraya fikir danışıyorsunuz?Eşim küsmüştü babasıyla. Bebeğim altı aylık oldu babası ilk kez gördü. Söylerse muhtemelen araları açılır. Bana kalsa asla görüşmelerini istemiyorum bebeğimle. Kv de kp de ruh hastası çünkü. O yüzden elimi taşın altına ben mi koymalıyım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?