canım çok sıkı bandajla sımsıkı sar ben öyle yapmıştım bir de doktoruna sor bir horman ilacı var onu alırsan sütün kesilir bana vermişlerdi dediklerimi yap faydasını görürsün bende işe yaradı
bebeğin neden öldü canım başınsağolsun
Başın sağolsun canım.Önce sağmayı dene,hala ağrı olursa ,göğüslerini ılık suya tutup masaj yap,baya faydası olur.
başınız saolsun
doktorunuza danışmanız en sağlıklısı.veya sağlıkocağındaki ebenizede sorabilirsiniz
aynen dediğiniz gibi hastanede sıkı bandaj yaptılar. ve hormon ilacı verdiler.4 gündür ara ara gevşedip sıkıyorum. ama çok sızlıyor. taş gibi oldular.zaten dikişlerim var normal doğumdan.bayaa sıkıntı çekiyorum.
sizin ne zaman geçmişti sütünüz bu işlemi ypınca?
bebeğim 4 aylıkkken problemliydi. biliyorduk hamilelik boyunca zaten doktorlar yaşamaz diyorlardı. ben yinede bir ümit taşıdım. böbrek ve akciğer yetmezliğinden dolayı yaşamadı oğlum.. 8 saat canlı kaldı.. ben onu ilk görüntüsüyle hatırlıyorum canımı..
3 günlük lohusayım. bebeğim doğumdan 8 saat sonra yaşamadı. süt göğsüme indi ve taş gibi oldu. çok sızlıyor. tavsiyesi olan var mı??
Üzerinden kaç sene geçmiş araştırırken görüp t.......... cevap verme gereği duydum. Pardonda İnsanlar çaresiz olduklarında ne yapabilir ? insanları eleştireceğinize önce kendinize bi bakın ! Yaşamadığınız bir acı için konuşmak ne kadar kolay değil mi ?( bunu bilmeden yazıyorum ama gerçekten çok sinirlendim ) son olarak burası bilgi alışverişinin yapıldığı bir forum ve insanlar dertlerine acılarına derman arayabilir asıl siz bu yorumu yaparak ne amacındasınız çok merak ediyorum3.günde sütü düşünecek, nete girecek kadar toparlanmışsın.. Allah sabrını weriyor maşallah.. Başın sağolsun..
Sıcak su masajı rahatlatacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?