Çocuk Hastalıkları bebeğim yataktan düştü:((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ayyy canım ya,benim kızımda bikaç defa düştü kafasını çarptı,şükür hiçbişey olmadı
şu an 9 aylık,ama senın kızın gibi ilerde bişey çıkarmı acaba,şimdi endişelendim,gerçi hiç baygınlık falan olmadı kızımda

ayyy canım ya,benim kızımda bikaç defa düştü kafasını çarptı,şükür hiçbişey olmadı
şu an 9 aylık,ama senın kızın gibi ilerde bişey çıkarmı acaba,şimdi endişelendim,gerçi hiç baygınlık falan olmadı kızımda

baygınlık olmadıysa sorun olmaz canım :teselli:
bir darbe sonucu baygınlaşan her çocuk mutlaka beyin elektrosu çekilmeli mutlaka küçükte olsa bir iz bırakıyor
yaramazlık dikkat eksikliği kafa ağrısı asabi davranışlar birçok sebep yani
ama tekrardan altını çiziyorum baygın kaldıysa tüm saydıklarım geçerli
kalmadıysa sorun yok şeker kaydirigubbakcemile5

daha önce dr a götürseydin bu kadar panik yapmazdın bak boşuna telaşlandın

saol canım içim rahatladı şimdi,çok dikkat etmek gerekıo
allah korusun yawrularımızı

çok kötüyüm kızlar oğlum 8 aylık dün akşam saat 6 civarıydı park yatağının üst katında oynuyordu bende tam yanıbaşındaydım.nasıl olduğunu bile anlamadım birden eğilmesi ve yere düşmesi bir oldu.kafasını yere çarptı çok kötü:(((( baya bir ağladı sonra sakinleştirdim.neyse sustu.aradan yarım saat bir saat geçtikten sonra gülmeye falan bile başladı gözünde herhangi bir kayma falan yok bıngıldağınıda kontrol ettim herhangi bir şişlik falan da yok.aşırı bir kusması olmadı sadece düştükten yarım saat sonra hafif biraz çıkardı.ama dün gece uykusunda huzursuzdu bir sağa bir sola döndü durdu gerçi hafif bir grip durumuda var ondanmı acaba gece huzursuzdu yoksa düşmeylemi alakalı.offfff dünden beri çıldırıcam birşey olmuşmudur acaba.gözlemlediğim kadarıyla huysuzluğunun dışında kötü bir durum yok gibi.sadece mızmızlanıp sürekli kucak istiyor.düşme sonrası ne kadar zamana kadar risklidir?€eğer birşey olsaydı daha kötüye gidermiydi?kötü bir durum olsaydı belirtiler ne olurdu?eşimde burda değil arayıp söylesem dahada kötü olucak herşey.kafayı sıyırmak üzereyim bir yardım edin deneyimlerinizi bilgilerinizi paylaşın nolurr...

arkadaşım keşke buraya bukadar soru yazana kadar oğlunu kaptığın gibi bir dr.a götürseydin

bence bir doktora gösterin yumurcağınızı ne kayberdersiniz hem siz rahat edersiniz hem o üzülmeyin bebek bu sizin hatanız yok öyle düşe kalka büyücek sevgileropuyorumnanaktan

benımde 9 aylık kzım var dediğin gibi hareketlerı arttı,yün yaptım demışsın,anlatırmısın nasıl bişey bizede fikir olsun

ben bebeğim için kumas aldım,nasıl ki yastık dolduruluyor onun gibi 1 m2 lik sekılde diktim ve i.ine yün doldurttum.bu sekılde ıstedıgım yere koyup bebegımı de yatırıyorum.tavsiye ederim

Sanirim boyle bisey demi demek istedigin biraz daha genis rahat olmasi acisindan...Bende nette gordum kendim yapmaya karar verdim en yakin zamanda bende yapcam cunku oyun yataginda durmuyor.Birde bu cok pahaliymis yaa alti ustu ici yun dolu oval biseymirmirmirmir 65 euroya degmez 13o tl yanii OHAAA!

buddy_lightlime_blue.jpg

Son düzenleme:
Birde yanlış bildiğimiz husus var.
Eşim hekim, bu nednele biliyorum;
Bebek düşerse bununla çocuk doktoru değil travmatoloji uzmanı ilgilenir.
Çocuk doktoruyla hiç alakası yoktur bu durumun.
Bu nedenle bu tür acil durumlarda yakınlarda travmatoloji bölümü ve mümkünse
beyin cerrahı olabilecek biryeri önceden tespit etmekte yarar var...

çok kötüyüm kızlar oğlum 8 aylık dün akşam saat 6 civarıydı park yatağının üst katında oynuyordu bende tam yanıbaşındaydım.nasıl olduğunu bile anlamadım birden eğilmesi ve yere düşmesi bir oldu.kafasını yere çarptı çok kötü:KK43:((( baya bir ağladı sonra sakinleştirdim.neyse sustu.aradan yarım saat bir saat geçtikten sonra gülmeye falan bile başladı gözünde herhangi bir kayma falan yok bıngıldağınıda kontrol ettim herhangi bir şişlik falan da yok.aşırı bir kusması olmadı sadece düştükten yarım saat sonra hafif biraz çıkardı.ama dün gece uykusunda huzursuzdu bir sağa bir sola döndü durdu gerçi hafif bir grip durumuda var ondanmı acaba gece huzursuzdu yoksa düşmeylemi alakalı.offfff dünden beri çıldırıcam birşey olmuşmudur acaba.gözlemlediğim kadarıyla huysuzluğunun dışında kötü bir durum yok gibi.sadece mızmızlanıp sürekli kucak istiyor.düşme sonrası ne kadar zamana kadar risklidir?€eğer birşey olsaydı daha kötüye gidermiydi?kötü bir durum olsaydı belirtiler ne olurdu?eşimde burda değil arayıp söylesem dahada kötü olucak herşey.kafayı sıyırmak üzereyim bir yardım edin deneyimlerinizi bilgilerinizi paylaşın nolurr...
Cnm merhb. Gerçi çok olmuş ama.benimde yeni basıma geldi bebeğim kanepeden dustu.sonra ne yaptın morale çok ihtiyacım var

Back
X