bebegim yemiyoo

shrece

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
1
0
6
35
Gaziantep
arkadaslar bebegim 8 aylik ilk dogdugunda mama yiyodu sütüm yaramadigi icin dktorum tavsiye etti fakat ilk 3 ay yedi gunluk 400ml kdr ciktim ama sonra birden istemedi o dönemden snra ne yaparsam yapayim yemedi corba degisik mama ezilmis meyve puding nisasta sütle bisküvi yani akla gelebilcek hersey denedim ama o eski istahi gitti simdibide hastalik atlatli soguk almis kasik agzina gidince şurup saniyo acmiyo biberonu emmiyo sadece anne sütü 8 aylik 7 kilo cok stres oluyorum sanki ona iyi bakamiyorum gibi her yolu deniyorum ama kendimi sucluyorum kakasida yesil hasta oldugundan beri ve mama yiyoken daha az yapardi simdi gunde 3-4 kere yapiyo sütüm yarasa yine problem degil ama yemesi lazim zerre kdr yemiyo ne yapmaliyim sizce???????

Bu kadar evham yapmanıza gerek yok canım çocuk hastalığından dolayı iştahsızlık yaşıyordur aç çocuk huysuzlanır durmaz ağlar vs anne sütü yağlı ise sadece o ona yetebilir bebeğinize bol bol su vermeyi ihmal etmeyin kendinizi bu kadar şuçlamayın her anne bebeğine en güzel şekilde bakar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…