Çocuk Hastalıkları bebegim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mrb arkadaslar henuz 3 aylik bebegimin surekli salyasi akiyo tukuruk akitiyo elini agzina goturup ke

• henuz erken

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
Daha çıkmaz merak etme bizimde salya çok 5 aylık oldu kaç aydır salyası var diş yok

Hem elini keşfediyor hem de diş cıkarma sureci başlamış olabilir benim kuzenimin kızı 3 buçuk aylık gibiydi ilk dişi cıkınca kızımda 4 aylıkken başladı salya vs 9.aya kadar surdu

Yardimci olursaniz sevinirim
dişi cıkacak. saglık ocagına götür damaklarının kaşıntısını ve acısını alan krem verebilirler. ve iyi bir markanın diş kaşıyıcısından al.
her bebekte bu olur. anormal birşey yok.
ve lütfen kafanıza takılan ne oldugunu bilmediginiz şeyler için saglık ocalarına gidip bebek bakımı ile ilgili danışın.
tabi hemen dişi cıkmaz. bu sürece girmiş.

Benimde 3.5 aylik kizim var elleri agzinda surekli ve agzi cok akiyor.Hadi bunlar olabilir ama kizim mama yemek te istemiyor (anne sütü almiyor)agliyor ama asla yemek istemiyor uykusunda veriyorum mecburen.Buda diş yüzünden midir?

Benimde 3.5 aylik kizim var elleri agzinda surekli ve agzi cok akiyor.Hadi bunlar olabilir ama kizim mama yemek te istemiyor (anne sütü almiyor)agliyor ama asla yemek istemiyor uykusunda veriyorum mecburen.Buda diş yüzünden midir?
Huysuzlanirlanirmis dis cikarken mama meme yemek istemiyolarmis diye duymustum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…